Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Гумени плочи

 Когато стартирате проект за изграждане на фитнес салон, трябва да обмислите добре оборудването му. Освен фитнес уредите, които са водещи, настилката също е от значение за комфорта на трениращите. Препоръчва се да се използват гумени плочи, които изолират добре, предотвратяват пързалянето при изпълняване на упражнения, не позволява да се разместват уредите при използването им. Този тип настилка се използва успешно и при изграждането на детски площадки. Така е напълно сигурно, че при евентуално падане, децата няма да се наранят.

Всъщност гумените плочи са изработени изцяло от каучукови гранули и са достатъчно еластични, издръжливи на триене и на различни атмосферни влияния, голям трафик и натоварвания.

Те се произвеждат в различни цветове, което позволява съобразяването с интериора на фитнес салона или детския кът.

Според производителите каучуковата настилка, плочите изключително устойчиви на удари от всякакво естество. Не се влияят от високи температури или голям студ, още по-малко от влага. Те са чудесен изолатор на шум. Едно тяхно качество допълва всичко казано по-горе. Те са много лесни за поддръжка. Това е особено важно, когато става дума за фитнес салоните и детските кътове и площадки. Там е задължително да има отлична хигиена, а с каучуковата настилка поддръжката ще е без проблем.

Други места, в които е предпочитана този род настилка са тепихи за гимнастика, пътеки за лекоатлетически състезания, хиподруми, басейни, пешеходни пътеки и др. Използват се навсякъде, където е важно да не се допуска подхлъзване.

Монтажът на каучуковите плочи никак не е труден. Те се залепват с помощта на двукомпонентно лепило. Основата трябва да е предварително подготвена, да е твърда и достатъчно равна. Може да е бетон или асфалт. Със залепването им се предотвратява разместването им, кражбата и увреждането им.

Добре планирайте обзавеждането на спортния кът у дома. Той също може да бъде постлан с тези плочи и да ви осигури комфорта и безопасността, от която се нуждаете.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 350 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-07 16:05:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1048 прегледа
Новини: В училищата на Германия откриха нова дрога във вид на гумени бонбони ягодки, която дилърите дават на децата. Но, за много бързо време може да дойде и у нас. Новата дрога се нарича ягода квик или ягода мет, която е с мирис на ягода и напълно има формата на гумени или желе бонбони. Внимавайте!!!  Новата дрога е кристал мет с вкус на ягода и има смъртоносни последици. Това е един от най-бързите и ... още
На: 2016-04-12 18:27:23 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 341 прегледа
Новини: Напрежение между Гърция и Македония след сблъсъците между мигранти и граничари предния ден при Идомени. Атина отправи остри критики към Скопие заради прекомерната употреба на сила към мигрантите. Стотици бежанци се опитали да преминат границата, а македонските граничари ги отблъснали със сълзотворен газ, шокови гранати и гумени куршуми. Около 260 души са пострадали, голяма част от тях са деца. Жер ... още
На: 2016-03-07 13:56:04 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1485 прегледа
Свят:  Вчера на един от централните площади в Истанбул излязоха стотици активистки на движението за правата на жените. Които се опитват да привлекат общественото внимание към тежкото положение на нежния пол в турското общество. Въпреки това правоприлагащите органи на турската столица решиха да разпръснат митинга. За тази цел полицията използва по участничките в митинга гумени куршуми. Според информация ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X