Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Гунар Хайнзон: демографската криза в Германия ще се пребори с обезкървяване на други нации! ВИДЕО!

В интервю още през 2010 година за немската телевизия ZDF Професор д-р Гунар Хайнзон, който е социолог, икономист и психолог ракзрива планът на Германия, за борба с демографския проблем и отглеждането чрез привличане на "глави".

Това по-точно е бил планът на тогавашната министърка на младежта и образованието, и сегашна министърка на отбраната г-жа Урзула фон дер Лайен.

Явно планът не е сработил така, както е начертан през 2010 г., но от изказването му може да се научи много за намеренията на немското правителство и как, за да запазят Германия те са готови да разрушат и обезкарвят други нации.

- Ние ще създадем детски ясли, където ще отглеждаме децата на ниско образовани нации извън тяхната среда и например към 2024 година ще имаме едно образовано ново поколение.

Дори ние наистина успеем да докараме тези деца от необразовани среди на Световната Олимпиада по математика през 2024 година до първото място, пак ще имаме държавен банкрут, защото всяко едно дете до 18 годишна възраст ще струва на хазната около 200 000€. 

И това е интерсния момент, в който 50-60 нации се канибализират, за да се борят, за най-добрите "глави" в света, понеже те не отиват там, където има много хора например в Африка, а се давят във водите, за да дойдат при нас. 

Като сами се РАЗФАСОФАТ, например целия пояс от Естония до България е напълно безнадежден в демографско отношение, заявява безапелационно Хайнзон.

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-09-20 18:52:10 преди: 2 години / 3 гласа / 11 точки / 0 коментара / 5614 прегледа
Хайде г-жа. Кунева вземете си ги тези до Вас да ви оправят демографската криза. Хайде господа "политици" съчувстващи на тези които са "бягащи от война", хайде медии съчувстващи на тези по заповед от Вашингтон. Вземете си ги у Вас в двора на скъпите ви къщи с пари от народа, и всяка сутрин ще си ви оправят ей така. Видеото: ... още
На: 2015-07-31 19:59:39 преди: 2 години / 6 гласа / 28 точки / 0 коментара / 2862 прегледа
Десислав Чуколов, по въпросите за демографската политика каза нещо което дори и малките деца го знаят и разбират, но за жалост никой не му стиска да го направи. Единственият начин за да започне българина да се възпроизвежда и да се завърнат в България тези които избягаха е покачването на доходите и жизнения стандарт. Вижте повече в изказването му от парламентарната трибуна. Видеото: ... още
На: 2016-11-26 09:53:09 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 673 прегледа
Председателя на Европарламента Мартин Шульц напуска своя пост през следващата година. Той има намерение да вземе участие в парламентарните избори в Германия. Мнозина предполагат, че Шулц може да се пребори и за креслото на канцлера на ФРГ - Ангела Меркел. В прикаченото видео можете да видите, каква е политическата репутация на вероятния съперник на Ангела Меркел, от гледната точка на Мигел Френси ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X