Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Хранителни Добавки за Спорта и фитнеса.

Хранителните спортни добавки са неизменима част, от живота на всеки атлет или активно трениращ човек. Хранителни добавки се делят на протеини, гейнъри, аминокиселини, разнообразие от азотни и предтренировъчни бустъри, омега 3 мастни киселини, витамини, и фебърнъри. 

Протеините са най-често използваните добавки от фитнес спортуващите в България, поради ниският жизнен стандарт и ниското качество на храната, все повече спортисти предвиждат в диетата си и хранителният режим приеа на протеини на прах. Тези хранителни добавки се делят на суроватъчни пудри добити от мляко, телешки, яйчни, протеинови матрици и гейнъри за мусклна маса.

Аминокиселините са отговорни за строежа на мускулите и те се получават при разпада на протеина в кръвта, приема на аминокиселините като допълнителна хранителна добавка, е много важен за доброто и по-бързо възстановяване на мускулната клетка и нейното нарастване. За това аминокиселини се пият след тренировка.

Азотните и пред тренировъчни бустери последните години стават все по-популярни сред трениращите, едни от тях се грижат за стимулиране на хормона на растежа - тестостерон и по този начин увеличават обема и силата на мускулите, а другите помагат за повече енергия, концентрация, подобрена издръживост и напомпване по време на тренировка. Те са задължителн за всеки много сериозен спортист. Трябва да споменем, че от тази година в България се продава и най-добре балансираният пред тренировъчен бустър - Liftag Sport Ulift.

Фетбърнъра и Л карнитина  са Вашите помощници и съпътсващ щи вашият хранителен режим. Те спомагат за доброто транспортиране на мастните клеки в кръвният тракт и тяхната употреба за енергия. Така способстват за редуциране на подкожните мазнини.

Омега 3 мастни киселини, лененото масло и витамините са за укрепване на организъма, който подложен на тежък физически труд, е по-предразсположен на заболяване.Така те действат и благоприятно на ставите, костите, косите и очите.

loading...
Рейтинг: 4.3 звезди | 3 гласа | 13 точки | 1 ком. | 1536 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-15 10:51:57 преди: 5 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 179 прегледа
Здраве: Тренирате ли здраво и за да иглеждате добре? Водите ли здравословен начин на живот? Въпреки огромните усилия, които полагате за да се чувствате и изглеждате добре, не получавате желаните резултати. Много от хората, които се занимават с фитнес или практикуват друг вид спорт, знаят какви добавки за фитнес трябва да се приемат. Тези, които искат да си вземат хранителни добавки, но не знаят от къде и ... още
На: 2015-01-31 16:23:33 преди: 3 години / 4 гласа / 18 точки / 0 коментара / 1936 прегледа
Спорт: Не е тайна, че всеки активно трениращ човек, рано или по-късно достига лимита на тялото си, независимо от диетата си, организма привиква и резултатите стават все по малки, тогава си длъжен да се огледаш за подходящи хранителни добавки. Първото което ти хрумва е приема на протеин, но как да избереш кой е твоят, и каква е разликата между стотиците протеини на пазара, яйчни и телешки протеини, сурова ... още
На: 2017-02-28 14:26:43 преди: 1 година / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 15477 прегледа
Здраве: Опасни хапчета за отслабване се разпространяват в България чрез интернет. Съставките им са забранени в България и в целия ЕС от 8 години, но тарикатите използват вратичка в законите. Хапчетата са толкова опасни, че могат да ни ударят в мозъка, сърцето, бъбреците и червата. Тук в България им променят имената, въпреки същите съставки, и продават наред. Някои от медикаментите могат да вкарат хора ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X