Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Huffington Post: Всеки втори немец счита, че сме на прага на трета световна война!

Почти всеки втори немец се опасява, че в близките 40 години ще започне трета световна война, пише Huffington Post. Затова свидетелстват резултатите от въпроса, проведен по поръчка на изданието.

Освен това, изследването показало, че 42% от гражданите на ФРГ са убедени: с победата на Доналд Тръмп на президентските избори на САЩ нивото за безопасност в света се понижи.

По поръчка на Huffington Post социологическия институт провежда репрезентативен въпрос в Германия изяснявайки, не се ли опасяват немците, че в близките 40 години ще започне трета световна война и не считат ли, те избирането на Тръмп за увеличен риск за нейното настъпване.

На първия въпрос гражданите на ФРГ са дали еднозначен отговор, пише изданието. 47% от немците считат, че войната ще се случи, 39% че е малко вероятно, а 15% не могат да определят дали ще има война.

На вторият въпрос мненията на немците са следните: 42% от респондентите считат, че с избора на Тръмпа заплахата за трета световна война е възможна.

40% са отговорили, че резултатите от изборите в САЩ няма да окажат никакво влияние. Любопитното е, че заплаха от кандидатите на республиканците виждат представителите на възрастовата група от 18 до 29 години, подчертава Huffington Post.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Димитър На: 2016-11-28 22:35:50 Хaресва ми
guest-coment-545
Що за глупост, и след като смятат, че ще има световна война, то между кои две групи страни ще се води?
Откъде пък им е хрумнало, че заплахата идва от кандидатите на републиканците???!!!
Май германците са напълно зомбирани, чудя се?!

В днешния свят, през 21-ви век агресивност проявява само ислямът, всички войни които водиха американците през последните 2 десетилетия бяха в интерес на кръгове от ислямските страни СА, Кувейт, Катар и ОАЕ. Май изглежда, че Тръмп няма намерение да е марионетка на шейховете като досегашните президенти, а това значи че ни очаква мир и стабилност, а не война!!! smile
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-30 07:24:04 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1386 прегледа
Новини: Тръмп обвини своите еднопартийци - членовете на Сената и Конгреса в САЩ Джон Макейн и Линдзи Греъм в опит да предизвикат Трета световна война, поради рязкото поддържане на антируската политика на бившите кандидати за президенти. Президентът на САЩ предупреди Макейн и Греъм, че неговият нов указ за забрана на мигранти от мюсюлманска религия в САЩ ще бъде до голяма степен заплаха за терористични ак ... още
На: 2016-09-18 17:40:53 преди: 2 години / 4 гласа / 15 точки / 0 коментара / 2591 прегледа
Новини: Поради ударите върху правителствените сили в Сирия съгласието между Русия и САЩ е под заплаха, а САЩ поставят света на границата на нова война. Държавната Дума на Руската федерация във връзка с вчерашният инцидент, настоя за международно разследване. Според ръководителя на Комитета по сигурността на руската Дума, Ирина Ярова - САЩ е на страната на терористите. Руското външно министерство сподели ... още
На: 2015-08-13 11:36:07 преди: 3 години / 13 гласа / 49 точки / 0 коментара / 8750 прегледа
Новини: Във Вторник министерството на отбраната на Китай е излезело с нов указ за новата военна доктрина на Китай. Стратегията в нея е ефективната отбрана и осигуряването на безопасността на населението, въздушното и водно пространство. Борбата с тероризма и главно преследване интереса на страната. В общи линии Китай казва: Ние няма да ви нападнем, ако вие не ни закачате. В книгата се допуска и възможна ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X