Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Хванаха стюардеса опитала се да пренесе половин милион долара незаконно! ВИДЕО!

В багажа й са били открити около 3 милиона рупии в банкноти по 100 щатски долара и копюри в други чуждестранни валути.

Парите са били обвити в фолио, за да не може да бъдат фиксирани от скенер устройството при проверката.

Стюардесата на полет на Джет Еъруей - Девчи Кулшреста е била арестувана, когато се установило, че се е опитала да изнесе контрабандно 500 000 щатски долара от Индия.

Тя е била на работа на полет от Ню Делхи до Хонг Конг, когато са открити многото пари в багажа й.

Авиокомпанията излезе с изявление, че няма да толерира такива незаконни дейности на екипажа си и че тя ще бъде подведена под отговорност и уволнена.

Декучи още на следващия ден е била изправена пред съда, където си е признала, че Амир Малчорта й е предложил един процент от цялата сума, ако успее да изнесе парите в Хонконг, като в Китай тя е трябвало да купи злато и по този начин да бъде "изпрана" цялата сума.

Запознанстовто на Малчорта със стюардесата е станало през август 2017г,, когато по време на полет тя му сервира питие в самолета, а той й предлага доходоносната оферта.

Те очевидно бързо влизат в симбиоза, защото разследването разкрива, че това е осмият опит на стюардесата да пренася контрабандно голяма сума пари.

Прокурорите подозират, че част от кабинния екипаж също е участвал в трансфера на парите.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-04 11:03:10 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 977 прегледа
Други: В Екатеринбург пред мобилна лаборатория хора направиха дълга опашка, след като беше оповестена шокираща статистика на Министерството на здравеопазването, информира Нова телевизия. 27 000 жители на града или един на всеки 50 е заразен със СПИН. Миналата година в Русия отчетоха един милион ХИВ-позитивни, но през януари властите обявиха, че броят на болните е повече от милион и половина. Страната ... още
На: 2016-08-15 22:54:16 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 2705 прегледа
Видео: Една интересна история за баба на 84 години. Името й е Един и живее в Сиатъл, САЩ. Притежателка на къща на атрактивно място, което попада в полезрението на строителна компания. Корпорацията крои планове да купи къщата с прилежащия имот, за да построи търговски център. Баба Един отказва атрактивното предложение. Казва "не" и когато й предлагат милион долара. В крайна сметка баба Един не продава с ... още
На: 2016-07-03 12:36:46 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1060 прегледа
Новини: Хонорарът, който плащаме на месец за охрана на Борисов и Цветанов е близо половин милион лева. Ние го плащаме, защото идва от нашите пари. Сумата е получена въз основа на изчисление на средната стойност необходима за физическа охрана и техника на споменатите лица. По думите на Николай Марков, бивш служител към държавната служба за охрана жената на физическата охрана е 4000 лева месечно. Обществен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X