Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / За жената

И вие ли пускате котката в леглото си? Тогава задължително трябва да прочетете това!

Котките са уникални животинки. Те умеят да успокояват и да ни правят щастливи. Освен това са и много полезни за здравето!

Това не са празни приказки, а извод, до който са достигнали учените. Днес ще ви дадем девет причини, които моментално ще ви накарат да си вземете едно такова пухкаво животинче в дома си. 

Ще се радвате на здраво сърце. Мъркането на котките успокоява и понижава нивото на безпокойство и стрес. 

Винаги ще имате подкрепа. В трудните моменти котките помагат да се справите със силните емоции като скръб и тъга. 

Ще изглеждате още по-умна. Като цяло собствениците на котки са добре образовани.

Ще се погрижите за околната среда. Котките оставят малки въглеродни следи и като цяло ядат по-малко от големите животни.

Ще се сдобиете с отличен партньор. Австралийски учени са открили, че наличието на домашна котка е съпоставимо със съжителство с интимен партньор. Тези животи знаят какво е нежност и умеят да отвръщат на чувствата на стопанина си. 

Ще докажете скромността си. Да, опашатите животинки изобщо не са лекомислени. Те много добре знаят на кого могат да се доверят. Според едно изследване котките се доверяват на хора, които са скромни интроверти. 

Ще се радвате на здрав сън. Жените заспиват много по-лесно, ако на възглавницата до себе си има котка, а не мъж! 

Ще се защитите от алергии. Малките деца, които растат в къща с котка, имат по-добра имунна система и са по-добре защитени от алергии. 

Някой ден котката може да спаси живота ви. Историята познава много случаи, в които котки са предупреждавали стопаните си за пожар или изтичане на газ. А това, че обичат да ловят мишки и други гризачи, е още един плюс за вас, защото така ще се предпазите от болестите, които тези гадинки разнасят. 

След тези редове вече се замислям да не си взема и втора котка. Ако обичате животните, вземете си поне един мъркащ приятел. Както виждате, присъствието му няма да навреди на здравето ви!/jenata.blitz.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 146 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-05-15 18:41:07 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 3008 прегледа
Други: Най-старата известна котка в света, която присъства и в Книгата на рекордите Гинес почина. Дълголетникът живееше в САЩ. През целия си живот котката е живяла със собственичката си, от раждането до смъртта си, цели 30 години. Животът на любимеца е бил изпълнен с хубави и спокойни моменти, както твърди собственичката Гейл Флойд. До последно е доказвала активния си характер. Котката е била неотлъчно ... още
На: 2016-05-16 08:44:44 преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 1429 прегледа
Видео: Мрежата полудя, заради реакцията на котка, която гледа филм на ужасите! Ужасните кадри били показани на милото животно в петък 13 май. Датата била избрана специално за експеримента. На видеото се вижда как котката нервно стрелка поглед на всички посоки и следи всяко действие пред себе си. По време на една от най-ужасните сцени котката скача ужасена и приключението със страшните филми за нея прикл ... още
На: 2017-06-25 16:03:44 преди: 1 година / 7 гласа / 24 точки / 1 коментара / 39755 прегледа
Новини: Ако имате някакви задължения, които сте натрупали до 2007 година, трябва да прочетете какво съобщи Емил Радев, наш евродепутат. Бе проведена дискусия „Край на вечния длъжник“ по повод внесените на 30 май промени в Гражданскопроцесуалния кодекс. Те предвиждат да се възстанови 10-годишната давност за задълженията. Да, много вероятно е задълженията от преди 2007 година да бъдат занулени. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X