Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

ИД пусна списък с цели в САЩ и Европа! Ще превърнат празниците ни в „кървав филм на ужасите“!

Ислямска държава публикува списък с имената и адресите на хиляди църкви в няколко страни и призова нейните последователи да ги атакуват по време на християнските празници. Потребител на социалната мрежа Telegram публикувал в групата „Secrets of Jihadis“ под името Абу Маря ал-Ираки.

Съобщението му било на арабски и призовавало за „кърваво честване на християнската Нова Година“ и обявил плановете на групата да мобилизира своите самотни вълци, за да превърнат Новата година на християните в „кървав филм на ужасите“.

Въпросната социална платформа е кодирана и се използва чрез смартфон. Там джихадистите водят своята комуникация, споделят си планове, уроци за подготвяне на оръжия и експлозиви.

В друг пост, човек с име „Синовете на исляма“ призовава да се атакуват „църкви, известни хотели, пълни заведения, улици, пазари и всякакви публични места“. Той е този, който е споделил и списъците с църквите в САЩ, Канада, Франция и Холандия.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 3 гласа | 12 точки | 1 ком. | 11213 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2016-12-25 03:26:34 Хaресва ми 1
guest-coment-842
Shapi не си наясно какво става!!!
Проблемът не са само терористите, всичките мюсюлмански пришълци които прииждат са джихадисти. Всички те подтискат и изместват местното население, и тук ролята на терористите е да направят така че останалите да изглеждат мирни въпреки пороят от престъпления които вършат.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-05-16 08:44:44 преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 1426 прегледа
Видео: Мрежата полудя, заради реакцията на котка, която гледа филм на ужасите! Ужасните кадри били показани на милото животно в петък 13 май. Датата била избрана специално за експеримента. На видеото се вижда как котката нервно стрелка поглед на всички посоки и следи всяко действие пред себе си. По време на една от най-ужасните сцени котката скача ужасена и приключението със страшните филми за нея прикл ... още
На: 2017-11-05 16:44:20 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1939 прегледа
Видео: Попаднах на едно кратко видео – късометражен филм от няколко минути в жанра на ужасите. Ама какъв ужас само.. Той се казва Полароид и буквално тероризира посетителите на интернет сайтовете за видео споделяне. Режисьорът Джон Грин успява за тези няколко минути да ни вкара в целия спектър на емоцията ужас. Всичко започва с един младеж и малко вехтории, сред които е един фотоапарат Polaroid. Т ... още
На: 2017-10-13 14:43:41 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1499 прегледа
Новини: Сюжет като от филм на ужасите разтресе Горна Оряховица вчера. Всичко е завършило със смъртта на новородено бебе. Полицията в града получава сигнал от местната болница, става около 18.20 часа. Причината е 34-годишна жена, която е приета в болницата за лечение. След преглед е установено, че в същия ден тя е родила, но детето го няма. Полицаите започват да го издирват. Първо успяват да установят съ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X