Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

ИДИЛ заповяда на своите съмишленици спешно да избиват собствените си семейства

Главатарите на ИДИЛ наредили на своите съмишленици да убият собствените си семейства поради опасения, че те могат да издадат джихадистите на врага.

Членовете на ИДИЛ вече изпълняват тази заповед убивайки всеки, които може да ги издаде на властите.

Източник на иракското правителство заявява, че ИДИЛ разпространява “фетва” (религиозно предписание) заповядайки на своите войници да убива своите близки.

Местната информационна агенция Alsumaria News съобщава, че ИДИЛ е наказало няколко свои бойци в град Тал-Афар, намиращ се на запад от Мосул.

“Фетвата гласи, че тези семейства могат да издадат джихадистите и трябва да бъдат унищожени, защото в региона се провежда щурм за освобождаването на Мосул”, споделя източника.

Неотдавна иракските правителствени сили буквално изтръгнаха Мосул от лапите на ИДИЛ.

Битката за града продължи няколко месеца и сега бойците на ИДИЛ бягат от войниците на иракската армия.

Около 10 000 правителственни военни вече са готови да нанесат финален съкрушителен удар и да унищожат терористите в Ирак завинаги.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-25 10:05:52 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5269 прегледа
Новини: Терористи на ИДИЛ екзекутираха след разпъване на кръст мъж в сирийския град Ракка обвинявайки го, за извозване цивилни граждани от местата извън контрола на терористичната организация, съобщи агенция AhlulBayt. Водачът на камион Абдулкарим ал Хасан е бил арестуван от екстремисти на ИДИЛ в полунощ на четвъртък срещу петък, след като се е опитал да извози три семейства извън Ракка. "Ал Хасан беше ... още
На: 2016-03-12 23:09:19 преди: 2 години / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 1026 прегледа
Новини:  В резултат на действията на сирийската армия и въздушните атаки на руските ВКС положението на терористите от "Ислямска държава" става все по-лошо.   Както съобщава портала "Руската пролет" екстремистите спешно евакуират своите семейства от град Ракка, който групировката считат за своя столица. В града е възникнала сериозна криза с доставката на питейна вода.   Екстремисти евакуират семействата ... още
На: 2015-09-03 17:04:14 преди: 2 години / 9 гласа / 30 точки / 0 коментара / 6619 прегледа
Новини: Екстремистите от ИДИЛ осъдиха на смърт турския президент Реджеп Ердоган. Причината за това е явната му подкрепа за САЩ и Израел, които са неверници. Джихадистите смятат, че Ердоган се е продал на християните, дори пролива кръвта на мюсюлманите. Според нас това е поредната доза прах в очите. Валидира се една фалшива позиция. Още през август ИДИЛ го нарекоха предател, че ги атакува, а реално Ердога ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X