Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Интериорни врати - що е то?

Интериорна врата е всяка врата, която не предоставя достъп до външната страна на дом или сграда. Вратите на спалнята, банята, тоалетната, дрешника, както и офис вратите - всички те се считат за интериорни врати. Има няколко различни видове интериорни врати, много от които се използват в жилищното и търговското строителство.

Ако търсите интериорни врати за нашия дом, ще се сблъскате с огромно ранообразие от различни видове, всеки с различна гама от приложения. Лесно е да се вземе стандартното решение и да се спрете на традиционния тип. Но може би трябва да разгледате видовете интериорни врати на Doordecor, тъй като може да се окаже, че нямате представа за съществуването на някои от тях.

Ако имате идея за цялостния дизайн на помещението, но не се чувствате достатъчно компетентни при избора на интериорни врати - предвид размерите, тяхната конструкция, механизмите на отваряне или затваряне, материалите, от които са направени, и ако сте се уморили от това за всички детайли да се грижите сами, то може да направите консултация със специалист, след като изясните сами за себе си какво точно искате. Трябва да отчетете и редица фактори като средствата, които може да вложите, както и вашите специални предпочитания.

Можем да разделим интериорните врати на три основни типа - обикновените стандартни врати на панти, сгъваеми интериорни врати и плъзгащи се интериорни врати. Разбира се, има известно припокриване между тези видове, например, различните сгъваеми и плъзгащи видове.

Разгледайте ги в шоурумът на Doordecor на следния адрес - град София, жк Гео Милев, ул."Хемус" 74, магазин 7. За повече информация и подробности за целия каталог потърсете техните специалисти на телефон 02 971 7078. Фирмата е представител на чешката марка Sapeli за България.

loading...
Рейтинг: 4.3 звезди | 3 гласа | 13 точки | 1 ком. | 1448 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-02-23 20:06:05 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 724 прегледа
DOORS SOFIA- Разнообразие на интериорни и входни врати -Входни блиндирани врати са произведени по строги стандарти за качество, използвайки най-изпитаните производствени методи. При закупуването на нашите продукти можете да бъдете сигурни, че сте избрали един качествен продукт, който ще Ви достави много години безпроблемно използване. Един от основните елементи на интериора са модерните и дизайн ... още
На: 2013-12-09 12:07:46 преди: 4 години / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 956 прегледа
Търсенето и предлагането на интериорни врати е изключително голямо в днешно време. Съществуват много различни фирми, които предлагат разнообразни видове и модели врати. Някои фирми са производителки, други са само дистрибутори и така нататък. Ако искате да си закупите интериорни врати ще Ви отнеме поне няколко дни, за да придобиете подробна представа за това, което се предлага на пазара.След като ... още
На: 2013-12-04 07:45:13 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1440 прегледа
При обзавеждане на нов апартамент неминуемо се налага да помислим за това какви интериорни врати ще монтираме. Независимо дали сте закупили вече мебели и техника или не, добре е да се замислите как ще се съчетаят вратите в дома. При избора на врати, трябва да се съобразите със стила и интериора на дома и да се постараете да ги комбинирате по най-добрия начин, за да сте доволни от резултата и да ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X