Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Забавно

Испанска монахиня обяви в ТВ ефир, че Дева Мария не е девствена! ВИЖТЕ ВИДЕО!

Католическа монахиня от Испания, успя да придизвика яростта на вярващи и католически духовници. Лусия Карам, която е с аржентински произход, но живее в Испания в теливизионно шоу по испанска телевизия взриви зрителите пред малкия екран, като заяви, че Дева Мария майката на Исус Христос не е била девствена.

Голяма част от разговора в шоуто се върти около секса, което е разбираемо за този тип медии, като «Chester in love», но що се отнася до църквата, това направо си е кощунство. И сестра Лусия даде на водещият Ристо Мехиде това, което искаше.

- Мисля, че Мария е била влюбена в Йосиф и че те са си били нормална двойка, за която е нещо нормално да прави секс, споделя сестра Лучия в интервюто.

Според християнската традиция, Мария, майката на Исус е била девствена през целия си живот, но Исус, безгрешният Син на Бога е заченат не знайно, как.

- Трудно е да се повярва, че това се е случило така независимо, че ние трябва да се придържаме към правилата, които са въведени от църквата без да можем да изречем на глас истината, казва тя.

Нейното изявление беше посрещнато с остри критики от Епископа на Каталоня, който излезе с изявление, че девствеността на Мария не е въпрос на дебат.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-10-13 00:27:43 Хaресва ми
guest-coment-2328

До Stefani Dimitrova: Не сте права.

Иисус Христос е единственият Син и Дете на Пресвета Богородица и Дева Мария. Божията Майка и Дева Мария нямала други деца освен Своя Син,Когото Тя е заченала безсеменно( без намесата на мъж) и свръхестествено от Бог Свети Дух.Зачеването на Спасителя,няма нищо общо с зачеването на обикновените хора.Божията Майка е Присно Дева(т.е Тя е винаги Дева-преди раждането,по време на раждането и след раждането на Господ Бог Иисус Христос,Божията Майка е ВИНАГИ ДЕВА. Тя през целият си земен живот е пребивавала Дева и е Завинаги Дева).

Ние ,обикновените хора се зачеваме в грях,раждаме се в грях,живеем и умираме в грях.Тази католическа монахиня,която е и еретичка,говори кощунства и лъжи против Пречистата Божия Майка и Дева Мария.
Преспокойно можем да кажем,че католическата монахиня е курва и проститутка.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-19 09:40:16 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1549 прегледа
Чудото, за което всички говорят удиви и божите хора. Дева Мария пророни кървави сълзи. Богомолците са удивени и се прекланят пред чудотворната статуя. Тя се намира в Боливия, в Амазонски национален парк Манурипи. Вярващите разказват, че божествената статуя кървяла и от ръцете. Взети са проби и са изпратени за анализ, за да стане ясно дали наистина е чудо или безумна инсинуация. Резултатите не са ... още
На: 2016-09-10 19:19:54 преди: 1 година / 74 гласа / 267 точки / 3 коментара / 313898 прегледа
Целият разказ на изнасилената от Боньо Фаса Мария Гиздева и след това обвинена в убийството му без цензура покъртващи истини и срамотии разказани от едно момиче пряко в национален ефир. Покъртителният разказ от първо лице бе излъчен в ефира на Нова в предаването Ничия Земя. Спорен е факта или поне за мен дали по това време на денонощието трябва да се излъчват такива неща, колкото до въпроса дали ... още
На: 2015-08-11 11:27:15 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1466 прегледа
Монахиня Симфороза е родена на 16.V.1907г. в Пловдив. Баща й Георги Мечков, и майка й Екатерина Божилова умират през 1920г., когато тя е едва 12 - годишна. Има 5 братя и 3 сестри, които се грижат за нея до завършване на основното й образование в Пловдив.След това, като сирак, успява да постъпи в колеж в Париж.16-годишна се включва в братството "Бял кръст" в манастир в Курилово, Софийско, където пр ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X