Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Гласът на народа

Истината за машинистите на влака от Хитрино! Кои са те и какво реално се случва! Има риск за тях! (ВИДЕО)

За машинистите на влака в Хитрино се изговори много. Изглежда и, че те ще бъдат изкарани виновни за цялата трагедия. Има обаче и друга гледна точка. Твърденията, че те са без опит като машинисти, че са влезли с такава скорост и прочие, може да се окажат неверни.

Вижте видеото и коментара на Венци Ангелов! Ще видите много разкрития и нещо, което няма да чуете по телевизията. Изводите оставам на вас.

!!!!! ЕКСКЛУЗИВНО...!!!! ДЕЯН ДАНЧЕВ - МАШИНИСТ с 28 ГОДИШЕН СТАЖ КАТО МАШИНИСТ в БДЖ и БУЛМАРКЕТ : Колегите ми машинисти на влака в село Хитрино НЕ СА КАМИКАДЗЕТА ЗА ДА ВЛЯЗАТ С 78 КИЛОМЕТРА В ЧАС на ГАРА ХИТРИНО....!!!!!

Композицията трябваше да изчака пътническия влак Русе - Варна , който пристига на гата Хитрино в 5, 50 минути...!!! Не може да се спре такава композиция със скорост 78 км в час в зоната на гара Хитрино,...... ако са влезли с тази скорост и знаеш, че трябва да изчакаш пътническия влак за Варна, това е лудост....!!!!!

МАШИНИСТИ на КОМПОЗИЦИЯТА на " БУЛМАРКЕТ " в село ХИТРИНО , :

ПЪРВИ ЛОКОМОТИВ : 1.Димитър Ангелов Михнев от град Русе - 23 ГОДИНИ МАШИНИСТ, ЕРГЕН....Професионален Бакалавар инженер с квалификация - оператор по експлоатация и ремонт на електрически локомотиви...!!!!

2. Радослав Петков Петков от град Русе - 34 ГОДИНИ МАШИНИСТ, ЖЕНЕН...Професионален Бакалавар инженер с квалификация - оператор по експлоатация и ремонт на електрически локомотиви...!!!! В последните 10 години локомотивен инстуктор...!!!

ВТОРИ ЛОКОМОТИВ : 1.Владимир Петров Петров от град Русе - 28 ГОДИНИ МАШИНИСТ, ЖЕНЕН С ДЕТЕ НА 24 ГОДИНИ...!!! Професионален Бакалавар инженер с квалификация - оператор по експлоатация и ремонт на електрически локомотиви...!!!!

ТРЕТИ ЛОКОМОТИВ : МАШИНИСТА ЗА СЕГА НЕИЗВЕСТЕН, НО ЩЕ ГО ОТКРИЕМ...

!!!! ЕКСКЛУЗИВНО...!!!! ВКАРВАЙКИ В ПСИХИАТРИЯ ЖЕТВИТЕ НА ТЕРОРИСТИЧИЯ АКТ, МАШИНИСТИТЕ НА ВЛАКА В СЕЛО ХИТРИНО :

- 1.Димитър Ангелов Михнев

- 2. Радослав Петков Петков

МОГАТ ДА БЪДАТ ФИЗИЧЕСКИ ЕЛИМИНИРАНИ.....!!!!!

Източник: ТУК

Рейтинг: 3 звезди | 3 гласа | 9 точки | 4 коментара | 27600 прегледа
Публикувано на: 2016-12-21 14:47:45
Във:
Линк:
№ 1 Добавен от гост: shantavelo На: 2016-12-21 21:17:27 Хaресва ми 1
guest-coment-808
Удобните виновни, машинистите.А защо още не се съобщават резултатите от черните кутии на локомотивите????
№ 2 Добавен от гост: анислав На: 2016-12-27 11:29:47 Хaресва ми
guest-coment-871
Машинистите....машинистите,защо никой не пише за дневника на деж. р-л, кой е той, какви са били неговите действия, какво е правил кабинера на стрелката, какво пише в дневника му?Как така с тази скорост през стрелката преминават две тижки машини без да паднат и пада чак 5 тия вагон когато скоростта вече е малка, и това скъсване при спиране...?Хайде холан и ние сме били машинисти...
Жалкото е ,че пак ще го отнесът най-удобните, както при Калояновец.
№ 3 Добавен от гост: Diana На: 2016-12-28 00:12:30 Хaресва ми
guest-coment-877
До колкото разбирам е имало 4-ма машиниста?!При 4-ма професионалисти нама как да допуснат такава скорост!
Недопустими твърдения!!!
№ 4 Добавен от гост: VELEV100 На: 2017-01-14 19:04:09 Хaресва ми
guest-coment-1021
За белязват се коментари, като на един "спец" в мненията под статиите, който описваше движението на влака в обртна посока, лазерен лъч отгоре,липса на влак откъм Русе, даже посочваше разписание. Само че се разбра, че не може да борави с разписанията.А нещата са елементарни-машинистите не са камикадзета, ама дали не е възможно да са недогледали сигналите. То и шофьорите по шосетата, дето катастрофират не са камикадзета, ама.... Ония , дето пиша "айде и ние сме били машинисти", как ще обяснят действието на бригадата обслужваща влака-тръгват с минути закъснение, наваксват и на Хитрино са 25мин.напред.Бързаци. Сигурно има връзка и със скоростта на влизане в гарата.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Истината за машинистите на влака от Хитрино! Кои са те и какво реално се случва!
На: 2016-12-20 10:07:07 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 1416 прегледа
Днес в 14.00 часа хората ще могат да влязат в Хитрино. Това обяви министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова по време на изслушването си в общото заседание на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и транспортната комисия, по повод взетите мерки след ужаса в Хитрино, предаде „Фокус”. Според нея, с извеждането на последната цистерна действията по о ... още
На: 2017-03-07 16:55:30 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 6011 прегледа
Когато стана инцидента в Хитрино, случая бе представен по начин, който го описа като нещо сложно, нещо необичайно. Знаете ли обаче, че сценарият Хитрино във всеки един момент може да се случи на поредица от места. Ще докажа това нещо. Днес попаднах на снимки, направени от потребител на Фейсбук. Става на въпрос за участък, близо до гара Искър. Вижте какво споделя Ива Иватта и снимките: Само на ... още
На: 2016-12-20 14:37:41 преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 4177 прегледа
Министърът на транспорта в оставка обяви официалната версия за случая в Хитрино. Влакът е тръгнал в 0.10 часа от гара Дружба до Нефтохим, така както е заявено. Дърпани са 26 вагона, чието общо тегло над 1000 тона. Потеглил е с 13 минути закъснение, а на гарата в Карнобат е правена смяна на локомотиви. Това се е случило и на гарата в Синдел. На гарата в Хитрино има подаден сигнал за отбиване, кое ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X