Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Политика

Истинското лице на Волен Сидеров! Сам си го показа днес в НС! ВСЕКИ ДА ГЛЕДА ТОВА ВИДЕО!

Волен Сидеров за пореден път претърпя поредната си метаморфоза. Изгубил съм им вече бройката. Той днес се появи на бял кон в парламента, за да защити своя най-добър приятел Валери Симеонов, който преди беше най-големият му враг.

Волен Сидеров призова за спокойствие в парламента, да не се говорило борба между комунисти и некомунисти, призова към модерно поведение и други подобни празни приказки. Да, определено му се получи, особено да се подкрепи лоялността си към Патриотичен фронт и Бойко Борисов.

Волен Сидеров забрави, че именно той крещеше от трибуната, именно той правеше огнените и екшън изказвания в парламента. И доста често му се получаваше, от устата му излизаха понякога думите на народа. Сега излизат думите на политическата коректност, замазването и угодничеството.

Ето някои моменти от изказването, отдолу във видеото може да го видите и цялото!

„За вицепремиера Симеонов, който нападате по този некоректен начин - той нито има нацистки наклонности, това са клевети, манипулации и лъжи и вие го знаете много добре“, изля се Волен Сидеров.

Едно издание е направило провокация срещу Валери Симеонов, такива срещу мен са правени десетки пъти, знам много добре, когато има медийни атаки как могат да ти вкарат в устата нещо, което не си казвал. Правите тази атака, защото видяхте, че в това правителство започва истинска работа“, допълни той.

„Призовавам към разум и умереност, наистина да гледаме същината на нещата и действията. Валери Симеонов е деен и енергичен човек, иска да свърши нещо, знам го и съм сигурен“, заяви Волен Сидеров.

„Критикувал съм го толкова остро, както никой не го е правил, но знам, че има качества да свърши нещо. Ако го нападате, че казал нещо си на някакъв вестник, което не е предадено коректно, това означава, че не търсите не добрия, не политическия, не принципния начин на критика“, каза още той.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 3 коментара | 8882 прегледа
Публикувано на: 2017-05-19 15:06:45
Във:
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-05-20 08:43:10 Хaресва ми
guest-coment-1916
Vulk v Ovcha koja ......(bokluk)
№ 2 Добавен от гост: lele На: 2017-05-21 13:37:12 Хaресва ми
guest-coment-1921
казионните медии и част от продажната интелигенция манипулираше народа , а и с последващото след това тенденциозно окарикатуряването на ВОЛЕН СИДЕРОВ и ПП АТАКА извършиха най-голямото престъпление през този период .
№ 3 Добавен от гост: На: 2017-05-22 01:42:12 Хaресва ми
guest-coment-1925
Точно пък Волен, та той и сам се окарикатуряваше с действията си!!!
Сега обаче се държи разумно, изненадан съм!!!?
Аз мисля за него обаче обратното от по-предния пост, че е овца във вълча кожа to make faces .
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Истинското лице на Волен Сидеров! Сам си го показа днес в НС! ВСЕКИ ДА ГЛЕДА ТОВ
На: 2015-10-27 14:11:41 преди: 2 години / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 3957 прегледа
Много интересно видео се появи в Интернет. То цели подигравка с Волен Сидеров и част от колегите му в АТАКА. В описанието на клипа, партията е описана като крайно дясно и с много колоритно поведение на своя лидер. Определено Волен Сидеров няма да излезе от устите на хората със сегашното си поведение.. ... още
На: 2015-09-17 09:55:27 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1490 прегледа
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров стана баща. Волен Сидеров младши се роди тази сутрин в 7:52ч. в Шейново и е с перфектни мерки – 3.415кг, 51см. Майката Деница Гаджева и новороденият й син се чувстват отлично. Родителите на малкия Волен благодарят сърдечно на екипа в Шейново – д-р Велев, д-р Узунова и д-р Мандаджиева.   ... още
На: 2017-05-03 16:22:57 преди: 11 месеца / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 832 прегледа
Волен Сидеров показа гордост, че ще има възможността да контролира и наблюдава отблизо работата на новия трети кабинет на Борисов. Той се закани да следва стриктно дисциплината. Сидеров спомена, че не са търсили аритметични пропорции, а са се старали да има екипност, да не се затваря министерства и да не се капсулират, както било преди. Според него факта, че лидери на ВМРО и НФСБ заемат вицепреми ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X