Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Истинското лице на Волен Сидеров! Сам си го показа днес в НС! ВСЕКИ ДА ГЛЕДА ТОВА ВИДЕО!

Волен Сидеров за пореден път претърпя поредната си метаморфоза. Изгубил съм им вече бройката. Той днес се появи на бял кон в парламента, за да защити своя най-добър приятел Валери Симеонов, който преди беше най-големият му враг.

Волен Сидеров призова за спокойствие в парламента, да не се говорило борба между комунисти и некомунисти, призова към модерно поведение и други подобни празни приказки. Да, определено му се получи, особено да се подкрепи лоялността си към Патриотичен фронт и Бойко Борисов.

Волен Сидеров забрави, че именно той крещеше от трибуната, именно той правеше огнените и екшън изказвания в парламента. И доста често му се получаваше, от устата му излизаха понякога думите на народа. Сега излизат думите на политическата коректност, замазването и угодничеството.

Ето някои моменти от изказването, отдолу във видеото може да го видите и цялото!

„За вицепремиера Симеонов, който нападате по този некоректен начин - той нито има нацистки наклонности, това са клевети, манипулации и лъжи и вие го знаете много добре“, изля се Волен Сидеров.

Едно издание е направило провокация срещу Валери Симеонов, такива срещу мен са правени десетки пъти, знам много добре, когато има медийни атаки как могат да ти вкарат в устата нещо, което не си казвал. Правите тази атака, защото видяхте, че в това правителство започва истинска работа“, допълни той.

„Призовавам към разум и умереност, наистина да гледаме същината на нещата и действията. Валери Симеонов е деен и енергичен човек, иска да свърши нещо, знам го и съм сигурен“, заяви Волен Сидеров.

„Критикувал съм го толкова остро, както никой не го е правил, но знам, че има качества да свърши нещо. Ако го нападате, че казал нещо си на някакъв вестник, което не е предадено коректно, това означава, че не търсите не добрия, не политическия, не принципния начин на критика“, каза още той.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-05-20 08:43:10 Хaресва ми
guest-coment-1916
Vulk v Ovcha koja ......(bokluk)
№ 2 Добавен от гост: lele На: 2017-05-21 13:37:12 Хaресва ми
guest-coment-1921
казионните медии и част от продажната интелигенция манипулираше народа , а и с последващото след това тенденциозно окарикатуряването на ВОЛЕН СИДЕРОВ и ПП АТАКА извършиха най-голямото престъпление през този период .
№ 3 Добавен от гост: На: 2017-05-22 01:42:12 Хaресва ми
guest-coment-1925
Точно пък Волен, та той и сам се окарикатуряваше с действията си!!!
Сега обаче се държи разумно, изненадан съм!!!?
Аз мисля за него обаче обратното от по-предния пост, че е овца във вълча кожа to make faces .
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-27 14:11:41 преди: 2 години / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 3969 прегледа
Видео: Много интересно видео се появи в Интернет. То цели подигравка с Волен Сидеров и част от колегите му в АТАКА. В описанието на клипа, партията е описана като крайно дясно и с много колоритно поведение на своя лидер. Определено Волен Сидеров няма да излезе от устите на хората със сегашното си поведение.. ... още
На: 2015-09-17 09:55:27 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1492 прегледа
Новини: Лидерът на АТАКА Волен Сидеров стана баща. Волен Сидеров младши се роди тази сутрин в 7:52ч. в Шейново и е с перфектни мерки – 3.415кг, 51см. Майката Деница Гаджева и новороденият й син се чувстват отлично. Родителите на малкия Волен благодарят сърдечно на екипа в Шейново – д-р Велев, д-р Узунова и д-р Мандаджиева.   ... още
На: 2017-05-03 16:22:57 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 833 прегледа
Политика: Волен Сидеров показа гордост, че ще има възможността да контролира и наблюдава отблизо работата на новия трети кабинет на Борисов. Той се закани да следва стриктно дисциплината. Сидеров спомена, че не са търсили аритметични пропорции, а са се старали да има екипност, да не се затваря министерства и да не се капсулират, както било преди. Според него факта, че лидери на ВМРО и НФСБ заемат вицепреми ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X