Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Иван Бонев: Вижте, как незаконно се взимат такси в планината - Банско! ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

Възмутен от поредният рекет в планината потребител на социалната мрежа Фейсбук публикува клипче с наглия грабеж на граждани със следният коментар:

- Направих пореден тест на наглите грабители и окупатори на държавна собственост. По средата на планински път фирма Юлен е поставила (отдавна) незаконно КПП, на което се събират такси за ''паркинг'' в размер на 12 лв.

Както се вижда, държавата се е отказала от планината за сметка на една фирма, която рекетира българи и чужденци! Така всички, които не могат да стигнат пеша по една или друга причина до поляни, хижи, писти и тн., трябва да извадят 12 лева!?!

Колко от тези хиляди по 12 отиват за държавата и общината??? Какво са облагородили собствениците на Пирин планина, за да събират такива такси за този път? Това е недопустимо!!!

В една нормална държава това нямаше как да се случи! Искам национализация на планините и моретата, както и на природните богатства! Съд за виновните чиновници! По.здрави на кмета на Банско!

P. S. Дали на Плевнялиев му взимат 12 лв...

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-06 11:39:42 преди: 2 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1788 прегледа
Да си барман не е само професия, а призвание! На видеото ще имате възможност да видите истински факир в своята професия при разливане на шотове. ВИЖТЕ ВИДЕОТО и се истински се наслаждавайте! ... още
На: 2016-01-04 21:09:03 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2942 прегледа
Дойде ли, ред за баня на домашния любимец неговият собственик става по-мокър и в шампоан от животинката. Но, вече има нова иновация, с която може да изкъпете кучето си без да се намокрите и навсякъде около него да наводните. ВИЖТЕ ВИДЕОТО! ... още
На: 2016-01-05 19:09:49 преди: 2 години / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 7246 прегледа
Тази технологична иновация ще погребе айфоните и смартфоните. Това е истинска революция на пазара за комуникации! Край на досадата да носите задължително чанта, заради телефона си или пък да чувствате неудобство от него, защото ви подпира в джоба на дънките. ВИЖТЕ ВИДЕОТО!  ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X