Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Иван Костов: Нямам нужда от народна любов

Иван Костов пак е сърдит на народа и на политиците. Нищо не искам от хората, не ме вълнува това. Аз съм правил това, което е трябвало. Направил съм всичко според силите си, не ме интересува, че някой ще го оплюе. Нямам нужда от народна любов", каза бившият премиер пред bTV относно готвените конституционни промени за приватизацията.

"Резултатът от приватизацията е 4,8 милиарда лева. Това са официални данни на българската статистика, а не измислени. Да се твърди, че тези милиарди са откраднати е ненормално. България е най-бедната държава в Европа, защото е обявявала два пъти фалити", поясни Костов.

"През 1997 година дойдоха инвеститори. Те не могат да бъдат наречени крадци, защото върнаха живота на умрели предприятия. Стотици инвеститори от чужбина дойдоха да приватизират. Резултатът е положителен. Аз съм горд. Ако твърдим, че е престъпна приватизацията, къде са осъдените. Как тогава в продължение на тези години прокуратурата е повдигнала десетина или да речем 20 обвинения и не ги е доказала", допълни Иван Костов. Той призова да се направи приключителен баланс на Агенцията по приватизация.

"Приравняването на приватизацията с престъпление срещу човечеството, нека си остане на съвестта на тези, които го предлагат. Приватизация се направи в цяла Европа. Нямам от какво да се страхувам, ако се приемат промените в конституцията за приватизацията", добави Костов.

"Приватизацията е единственият начин да се създаде пазарна икономика в България. Тези, които сега се радват на европейските средства, излиза, че са влезли в съдружество с престъпници, ако се слушат сегашните митове. Сега се сеят ветрове, защото се атакува сърцевината на страната.Трябва да се внимава, в очите на европейците звучи много асурдно. Неми се говори повече", каза още Иван Костов.

Източник: kanal3.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 779 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-09 09:14:42 преди: 1 година / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 9877 прегледа
Гласът на народа: Иван Ласкин, българският актьор любимец на мнозина, винаги е бил доста краен в изказванията си. Факт е, обаче, че е прав, затова с най-голям удоволствие му давам трибуната и ви предоставям думите относно любовта, брака и изкуствената помия, която ни заобикаля. Иван Ласкин: Някаква вероломна патица (гост в СБ на бТВ), чиито изкуствени мигли ми се разхождаха из хола непрекъснато, докато тази юрде ... още
На: 2016-10-01 15:55:18 преди: 1 година / 5 гласа / 12 точки / 0 коментара / 533 прегледа
Новини: От няколко дни се говори за това как бившият министър-председател Иван Костов е успял да си прибере парите от КТБ. Неофициалната информация е, че той е използвал квесторите, за да подмени договора си. Така успяла точно навреме да вземе гарантираните 100 хиляди лева от фалиралото КТБ, ей така по бързата процедура. Очаква се потвърждение или опровержение на информацията по официален път. Едно е си ... още
На: 2015-11-04 16:42:16 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 968 прегледа
Политика: Радан Кънев се изплаши и избяга в тоалетната, когато Канал 3 му зададе въпроса за парите на ДСБ и Костов, които бяха на депозит в КТБ при доста примамливи условия. "Откъде да знам, от къде да знам", профъфли Радан, преди да тръгне по голяма нужда. Той отказва да говори и за личните средства на Костов в размер на 700 хиляди лева. Колкото и много пари да се изкарват от политиката, такива пари не се ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X