Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Геополитика

Иво Христов: Няма хибридни войни и външни намеси, оглупяването на народа ни е най-големият риск и...

Бе проведена дискусията „Геополитическа карта на Евразия – рискове и хоризонти“ от Иво Христов, Пламен Пасков, Марек Насер и Галин Дурев. На нея бяха дадени много отговори, повечето от които доста тежки.

Първо се започна от това, че войната в Сирия е причинена от жаждата за контрол на газовите находища и търговските пътища в региона. Това е един масивен опит на САЩ да се наложи като контрлоьор в региона. Свалиха много „диктатори“ в региона, а после вакуума от това бе запълнен от всякакви видове терористи.

„Макар, че първочално бе поставена в пълно медийно затъмнение, продължаващата война в Ирак и Сирия откри грозното лице на тероризма. Хората, които се бият там с правителствените войски не са никакви борци за човешки права, а най - обикновени терористи. Отказвам да употребявам названието Ислямска държава, защото тези хора нямат нищо общо с исляма, нито пък имат държава" коментира д-р Насер.

"Изходът от тази война е само един, но до нея може да се стигне по два начина - бърз и бавен. Всичко зависи от това още колко дълго време съседните държави и Америка ще продължат да подкрепят и финансират терористите", коментира д-р Насер.

Професор Иво Христов пък направи коментар за случващото се в Русия, бившите страни от СССР и Украйна!

"Русия е в тежко състояние. Моделът на Путин е ефикасен, за да спре разпадането на страната, но той не може да осигури икономическо развитие на Русия. Необходима е рязка промяна на икономическо - социалния модел в страната" заяви проф. Христов.

"Най - голямата опасност за България не идва отвън, а е тоталното оглупяване на нацията" бе финалният коментар на проф. Христов.

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1978 прегледа
Публикувано на: 2017-06-24 17:48:17
Във:
Линк:
№ 1 Добавен от гост: yan На: 2017-06-27 14:08:34 Хaресва ми
guest-coment-2060
"Най - голямата опасност за България не идва отвън, а е тоталното оглупяване на нацията" бе финалният коментар на проф. Христов.
Двадесет и шест години промиване на мозъци.Какво повече?Който не скача не демократ.УАУ.

Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Иво Христов: Няма хибридни войни и външни намеси, оглупяването на народа ни е на
На: 2017-04-19 14:33:59 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2838 прегледа
Има ли опасност за България и националната сигурност на гражданите заради приетия референдум на Ердоган. Големите путреоти като Евгений Михайлов и компания даже привестват този референдум в съседна и братска Турция и неговия успех. Какво обаче е наистина? Кой ще ни отговори, ако не професор Иво Христов - най-големият в 44-то Народно Събрание, великолепен преподавател и човек на науката, много еру ... още
На: 2016-09-05 20:12:44 преди: 1 година / 4 гласа / 10 точки / 0 коментара / 2432 прегледа
Георги Христов намери любовта. Естрадния певец се радва на вниманието на ново гадже. По този начин Георги Христов демонстрира на завистниците си че няма различна сексуална ориентация. Новата любима на певеца е американка. Тя е над 40-годишна, но демонстрира страхотно тяло. "България днес" показа снимка на новата любима на Георги Христов. Светската двойка изглежда страхотно на фотото, а демонстрир ... още
На: 2015-12-07 17:01:02 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1044 прегледа
Командирът на шиитската Бадр Бригада Хади Амри предупреди, че всякакви външни намеси във вътрешните работи на Ирак няма да бъдат толерирани. Според иракските медии, Амри е говорил пред последователите си. Според него суверенитета на Ирак трябва да се пази на всяка цена. Присъствието на чужди сили в страната е недопустимо. Шийтския командир предупреди и, че в Петък ще има огромна демонстрация срещу ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X