Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / История

Изоставена недовършена спортна зала във Варна снимки и видео

Това е поредният мегапроект на ''лошият'' комунизъм в България,които демокрацията за повече от 30 години нито довърши,нито опази нито пък разруши.Е това е да си магаре на лед или престъпна безстопанственост.

Мойте притеснения относно намирането на вход към залата бързо изчезнаха,тъй като откъм булеварда се влиза супер лесно и входът е ясно видим дори при движение с автомобил с 50 км/ч,колкото горе-долу сочеше по това време километражът на Трабанта на моя приятел.

А другият вход е вдясно от булеварда и пак вдясно покрай ръждясали ламарини служещи за ограда.Пътеката е ясно различима сред отъпканите храсти.Мястото е достатъчно популярно сред по-младите варненци.Почти още с влизането се озовавате пред големият мащаб на проекта.

Трите нива на спортните игрища са ясно различими.На едната трибуна има само места за седалки,но другата която има и страхотен цвят благодарение на ръждата прояла металната й конструкция съществуват и стаи вероятно за нещо,като общежитие.

На доста места по стените има графити и то повечето добре нарисувани.

Отвреме-навреме се чуваше да лае едно куче,срещнахме и двойка влюбени младежи,а виковете на вероятно клошар ни стреснаха по едно време. Стигнахме до покрива откъдето се вижда цялата околност и морето.

Мнозина от по-възрастните местни жители наистина не знаят,забравили са или просто обръщат внимание на този недовършен строеж.Това го разбрах и от набързо проведеният разговор с един колоездач собственик на имот наблизо на достолепна възраст.За съжаление няма и изгледи някога да бъде достроено всичко,но пък и добре че не са го разрушили,тъй като в Шумен например съществуваше спортна зала строена в същият период,която беше разрушена и сега на нейно място се намира Кауфланд 1.Тя беше по-малка,но конструкцията и начинът на строеж бяха почти идентични.

Тази добре,че поне в този си окаян вид я има,за да се види тогавашната инженерна мисъл и дори някои ентисуаст може да направи 3d модел на компютъра си по мойте снимки.

Обикновено подобни изоставени места биват асоциирани най-често с наркомани,но освен че това не отговаря на реалноста напоследък те биват използвани от различни артисти като музиканти например за създаването на видео клипове от различни стилове като поп,рап и рок.А също и танцъори или създатели на късометражно кино. Времето за обиколка на целият комплекс е около 70-80 мин.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-07-16 09:54:47 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 164 прегледа
Общество: Откриха тялото на мъж, близо до спортна зала Лукойл-Нефтохим в бургаски жк. „Лазур”, съобщава Флагман.бг. Ужасяващата находка е забелязана преди минути от случайни минувачи в комплекса. На място е пристигнал полицейски екип и Спешна помощ. Все още се изясняват причините довели до смъртта на мъжа. Работи се по няколко версии. ... още
На: 2016-07-21 11:02:51 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 418 прегледа
Други: Част от популярната Морска градина във Варна остава без вода поради ремонт на водопроводи, съобщават от "Водоснабдяване и канализация" в града. Доста е неприятно, че това се случва именно в разгара на туристическия сезон, но за жалост е неизбежно и наложително Очаква се водоподаването да бъде възстановено още днес, до около 17.00 часа. Абонатите около Морското училище, над Спортна зала, до Черве ... още
На: 2017-04-03 13:56:15 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3088 прегледа
Новини: Площадът пред Районния съд във Варна е отцепен. Причината за това е изоставена чанта до близкия подлез. Сигнал за намерения аксесоар е подаден около 12.00 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията, цитирани от Moreto.net. Специализиран екип действа на място по процедура. Районът е обезопасен. Предстои да се прецени дали да бъде взривена чантата, за да се уточни съдържанието й.   Очаквайте подроб ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X