Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Изповед на една българка: Как забременях от БОРИСОВ!

Това, което ще видите е изповедта на една българка, която е на средна възраст. Тя ще ви разкаже една тайна, която зорко и дълго е пазена от света. Говорим за нещо много сензационно. Сега ще разберете кой е бащата на нейното дете. От заглавието се досещате :) Вижте за какво става на въпрос:

Бременна съм!

О, чудо! Също като Непорочната Джейн, която ще ражда девствена по Нова телевизия.

Е, под секрет казано, аз не съм чак толкова девствена, имам даже съпруг, който преди три години отиде да копа картофи в Испания и забрави да се върне, ама оттогава не съм имала никакви съпружески и извънсемейни контакти. Все го чакам да се върне, или поне пари да прати, но праща само по един SMS на три месеца с текст: „Още копая и още не са ни дали заплатите“.

В това време коремът ми започна да наедрява. Леле, как се стреснах! Както съм безработна, както нямам здравни осигуровки, ако съм лепнала и някоя лоша болест, направо положението отива на умирачка. А моят мухльо (онзи – с картофите) и пари за ковчег няма, да ми изпрати.

Смотаняк такъв!

Събрах волни дарения от приятелки и се затътрих на лекар. А той се хили насреща ми и вика: „Ай, честито, бременна си!“:

„От кого бе докторе? Как?“ – възкликнах шокирано.

„От кого“ – не знам, сетете се за всичките си полови контакти напоследък! А „как“ – природата е създала само един начин, за друг не се сещам – каза лекарят и ме изгони. За 50 лева – толкова информация!

Сега седя и си мисля. Кой е мъжът, с когото съм имала най-много контакти напоследък.

И се сетих! Бойко Борисов!

Пусна сутрин телевизора – той на екрана. Говори как ще ни оправи. Пусна го на обед, журналистите обобщават какво казал сутринта и пак свети насреща ми ликът МУ! Вляза в някой сайт, лентичка реже. Вляза в друг – мачле рита. Вляза в трети – прегръща се с Меркел.

Пак пусна телевизора – пак Той! Щял да ни оправи, но не както се закани сутринта, а по друг начин. Веднага на екрана излизат политолози и социолози и пак започват да обясняват какво искал да каже.

Не знам другите как ги е оправил, но мен със сигурност ме е! Нямам работа, защото все чакам да отвори прословутите работни места, нямам мъж, защото още вади картофи и събира пари да се върне, нямам си нищичко, освен телевизор и интернет, които мама ми ги плаща. Но пък ще имам бебе!

Няма от кого друг да е! Лекарят каза да си припомня мъжа, с когото съм имала най-много контакти! Е, как с кого – с НЕГО! Дебне ме отвсякъде, преследва ме всеки ден…

Само се чудя от какво прихванах. Дали пък не е от средния му пръст, който показва всяка сутрин на народа, или пък от оная рекламна тоалетна хартия с образа МУ, която ни раздаваха някакви бизнесмени, които очевидно са се ориентирали отдавна откъде изгрява слънцето у БГ-то?!? От хартията ще да е, защото тогава контактът ни беше най-близък!

И сега ще раждам… лелята или чичото на внука МУ! А с 37 лева детски как ще го гледам това бебе? Не смея и да питам! Бойко ще ми покаже още един среден пръст и току виж прихвана близнаци. А бебето…

Ще го сложа на някоя магистрала, той няма начин да не мине да резне лентичка! Ще си го намери и после нека да си го гледа! Може и с Лилито да мине. Тогава… двамата да си го гледат! В краен случай ще го занеса на Меркел, а на памперса му ще напиша „бежанец“! Царски ще си живее в Германия!

Само през това време да не вземат да платят на мъжа ми заплатата и да се върне… Но какво пък… И него ще пратя при Бойко, да се разберат по мъжки! Ох, как рита това бебе! Мачле в корема ми ли играе?! Бащичко!

Източник: ТУК

loading...
Рейтинг: 1.7 звезди | 3 гласа | 5 точки | 2 ком. | 55703 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Стойчо На: 2017-01-02 09:12:38 Хaресва ми
guest-coment-918
Е КАТО СПИШ С МЪЖ ТОВА СТАВА И КЪДЕ БЛЯ КАТО ПРИСПА С ТОЗИ МЪЖ wonder
№ 2 Добавен от гост: .Урчо На: 2017-03-05 23:28:07 Хaресва ми 2
guest-coment-925
Караджова,ама много си проста,явно и ти като останалите недоебани дърти мъстии стевлюбени в Тиквата и сега го ревнуваш че е забременил момичето.Ех,свещенна простота и свещен сърбеж,сигурно по три пъти на нощ ти се подмокря разпорения задник в сънища по него.Аре стига си ревнувала,истината пише момичето,забременил я е мискинина щото е по-млада от тебе хахахахах
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-11 13:42:11 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2585 прегледа
Новини: Жената на снимката се казва Диана Петкова! Ако не я познавате, това е ритната като куче във фоайето на слънчевбрягски хотел от неадекватния швед. Тя сега застава пред камерите на Нова телевизия, за да направи своята кошмарна изповед за случилото се. "Аз съм във фоайето, стоя и оглеждам това, което трябва да се свърши, да се почисти. Виждам го, че се движи с куфара, застава на разстояние 1 метър о ... още
На: 2016-06-05 13:29:37 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5927 прегледа
Новини: Преди време бе открит труп във фризера на българка в Атина. Жертвата е 63-годишния Василис Кокинис. Разследването за убийството завърши. Обвинени за убийството са Анелия Александрова от Варна, на 49, която е бившата му съпруга и е от ромски произход. Обвинени са още една българка, един българин и един румънец. Разследването показва, че трупът е стоял във фризера повече от 12 месеца. Бил е с върз ... още
На: 2016-02-04 18:05:38 преди: 2 години / 10 гласа / 44 точки / 0 коментара / 15186 прегледа
Новини: По време на посещението си в Лондон Бойко Борисов отдели време и да проведе среща с българската общност. Българка работеща в столицата на Кралството успя да ядоса премиера.  Борисов бил посрещнат с петминутна, предварително написана реч, в която нашенката директно го обвинила за спирането на проекта “Южен поток” и за нанесени от това загуби за България. В залата микрофонът е бил разв ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X