Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Извънредно съобщение от гара Мездра! Локомотив се вряза във влакова композиция, има пострадали!

Маневриращ локомотив е ударил тази сутрин на гара Мездра влак, който е пътувал за София към 5,25 ч. Локомотивът, който е трябвало да се прикачи към композицията, е ударил вагони от нея, като някои пътници са пострадали, разказва пътник от влака, пред BTV.

„Вместо да намали, локомотивът направо се вряза с голяма сила в самия влак”, обяснява Росен Августинов.

Жена, пътуваща застанала до него е получила сериозен удар в главата при инцидента и много други хора също са пострадали.

Никой не проверил състоянието на пътниците, а служителите на гарата даже излезли чак, след удара и започнали да крещят на пътуващите да се връщат обратно във влака.

Пътуването Мездра – София предизвиква почти всекидневни протести през последните дни, защото хората чакат с часове заради аварии и липса на локомотиви.

Те стигнаха до ситуации да блокират коловози на Централната гара, за да принудят „Пътнически превози” да им отпусне влак.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-11 09:27:01 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1167 прегледа
При инцидентът, който се случи вчера рано сутринта в 5,25 на гара Мездра, където локомотивът трябваше да бъде прикачен към във влаковата композиция, а той се вряза в нея има мнозина пострадали. Вместо да намали, за да се извърши маневрата локомотивът буквално се е врязъл във влака, разказват очевидци. От БДЖ отричат да има ранени, но по думите на Веселка Готева, която е пострадала не е само тя. ... още
На: 2018-01-20 16:02:32 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 435 прегледа
Цистерна с газ от влакова композиция се обърна край гара Бяла, съобщават от МВР. По първоначална информация няма пострадали. Няма изтичане на газ от цистерната, няма опасност и за местните хора. На място са изпратени екипи на пожарната и полицията. Изпратен е и кран, който да вдигне цистерната. ... още
На: 2016-08-20 14:15:44 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 463 прегледа
Метален мост не издържа тежестта на влакова композииция от 6 вагона и се срути. Индицента се разиграл в Чили, по линията в посока Сан Хоре де Марикина съобщават от ДнесБГ. 6-вагонната влакова композиция е превозвала натриев хидроскид, масло и хлорат. В момента на преминаването й над железопътния мост, последния не издържал и се огънал, вследствие на което цялата композиция дерайлирала.  За щасти ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X