Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Извънземни изпратиха послание до земляните

Американски специалисти от Хавайския институт и немски учени от Университета на Нойкирхен съобщиха, че са получили от космическото пространство много мощни радиосигнали с произход на изкуствен интелект.

Подобни сигнали, по мнение на този смесен екип от учени изследователи на Космоса, могат да бъдат изпратени само на разумни същества.

Освен това, за изпаращане на подобни послания се изисква огромна енергия, приблизително равна по количество на топлината изработена за денонощие от Слънцето.

При това сигналите са изпратени във вид на пулсации.

Учените са направили предварителен анализ на полученото съобщение и дошли до извода, че то е изпратено от галактиката Млечния път и не може да има по-продължително пътешествие, защото предаването на подобен сигнал от по далечна дистинация е невъзможно поради това, че ще бъде разрушено от космичен прах.

Сега съвместния екип от американски и немски специалисти се опитват да разшифроват полученото съобщение от Космоса, след което ще озвучат новото послание до земляните.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-27 12:54:39 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3787 прегледа
Зов за помощ: Зов за помощ е написала Десислава Маруф на страницата си във Фейсбук със следното послание: Приятели, тази снимка ми я изпратиха от Турция. Днес наш пловдивски шофьор на ТИР с този номер е претърпял произшествие в Анкара. Човекът е жив, но няма възможност да се обади на близките си в Пловдив. Нека помогнем, споделяйки снимката. Да бъдем човечни, както тези, които ми я изпратиха само и само да пом ... още
На: 2017-12-13 17:40:41 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1630 прегледа
Конспирации: Бившият министър на отбраната на Канада Пол Хелиър е направил сензационно изявление пред канал РТ. Той твърди, че извънземни цивилизации посещават Земята още от древни времена и не един и два пъти са провокирали кризи. Подкрепяли са силно и студената война. 94-годишният политик разказва, че извънземни хуманоиди от поне 4 различни галактики идват тук и винаги имат представители на планетата ни. Вл ... още
На: 2015-05-29 16:41:59 преди: 3 години / 17 гласа / 69 точки / 0 коментара / 32859 прегледа
Видео: Вижте историята за село Царичина разказана от репортерите на БТВ, когато все-още беше медия. Да ме извиняват, но вече не са такава. Интересно е много, извънземни и такива неща, струва си да го изгледа човек. Видеото: ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X