Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Изящните златни бижута

Хората, които се интересуват от бижута несъмнено са запознати с безспорното място на лидерите в индустрията и за тях не е изненадващо голямото търсене, на което се радват определени марки, които от своя страна имат непоколебима репутация и са станали еталон при производството на съвършени златни бижута. Докато желанието на клиентите да спестят пари изглежда чисто финансово, важно е да се разбере, че във всичко има един доста по-дълбок смисъл.

Много хора могат да останат изненадани като разберат, че в продължение на много векове бижутата, независимо от какъв вид, са били запазени за определена класа от хора. Всъщност в много страни е имало писани закони, които са ограничавали и дори са забранявали обикновените хора да носят и притежават метали като злато и сребро, скъпоценни камъни и всякакви бижута. Накитите са били използвани от кралските семейства, благородниците и аристокрацията, които от своя страна са притежавали огромни количества от тях, а сред най-разпространените са били златните пръстени, златните гривни, златни обеци и златните колиета.

Макар вече да не съществуват такива закони и притежанието на златни бижута да не е привилегия на определена класа от хора, за много дълго време икономическата действителност беше такава, че само най-богатите могат да си позволят уникални, индивидуално създадени произведения на изкуството като златни бижута. В продължение на години притежанието на едно изящно бижу е символ на охолство, престиж и благосъстояние.

Днес всичко това се е променило и действителността е съвсем различна, като в повечето случаи бижутата се разглеждат като форма на самоизразяване. Хората вече не купуват толкова скъпи златни бижута, за да покажат своето благосъстояние. Вместо това решенията за покупка са водени от лични убеждения и вярвания.

Много хора откриха, че могат да пазаруват бижутата си онлайн, а купуването на златни пръстени, гривни, синджири, висулки и всякакви други издели по интернет води до много ползи. В допълнение към удобството да пазаруват златни бижута от уюта на собствения си дом, пазаруването онлайн помага на потребителите да намират евтини и изгодни накити. Важно е да се отбележи, че докато цената е ниска, качеството като цяло не е, защото всеки иска да запази доброто име на производител или търговец.

Изящните бижута са създадени по такъв начин, че отразяват личността човека, който ги носи, неговите вярвания, убеждения и ценности и всичко това на една разумна цена.

Васил Георгиев

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 961 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-16 16:14:11 преди: 2 години / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 1074 прегледа
Митничарите на Капитан Андреево са открили 105 броя златни бижута в сутиена на румънка. Тя е била в Автобус, който от Турция е пътувал за Румъния. Тя не е декларирала въпросните бижута. Митничарите сметнали, че тя е съмнителна и направили проверка. Резултатът от нея е 45 чифта обеци, 10 медальона, 25 пръстена, 18 гривни и 7 синджирчета. Те били прилежно наредени в нейният сутиен и са с общ тегло о ... още
На: 2013-09-27 13:11:02 преди: 4 години / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 2611 прегледа
Изборът на бижута се превърна в изключително труден процес. Това е предизвикано от множеството бижутерии на пазара. Всяка бижутерия се опитва да бъде максимално полезна за клиентите си, да предлага максимално голямо разнообразие от бижута. Голямото разнообразие от бижутерии, обосновава и трудния избор на бижута. Но коя бижутерия е най-добра? Една бижутерия е толкова добра колкото са качествени пр ... още
На: 2015-04-09 23:09:04 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 843 прегледа
Много жени предпочитат да купуват бижута, които не са от жълто или розово злато, а по-скоро имат фино златно покритие. Това е по-достъпната алтернатива, защото, нека се съгласим, не всеки има възможност да напълни кутията за бижута със златни или платинени накити. В края на краищата тези бижута са много скъпи и съвсем не са по джоба на всеки. Не излиза ли обаче евтиното по-скъпо? Понякога наистина ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X