Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Изявление на пресцентъра на президентство Сирийската Арабска Република в България

 Това изявление от пресцентъра на президентство Сирийската Арабска Република беше споделено от общността на Честните сирийци в България група във Фейсбук. Ние подкрепяме тяхната обич към родината им и вярата им в свободата и мира. За това споделяме този текст:

 "След съобщението за телефонния разговор между президента на Сирийската Арабска република Башар Алсад и президента на Руската федерация Владимир Путин. Получихме голям брой въпроси, за верността на разпространените съобщения в медиите, социални мрежи и Блогове, съпричастни към кръвопролитието в Сирия.

 В тези съобщения има редица версии, анализи и прогнози, които са далеч от реалността и абсолютно неотговарящи на истината. В тях става дума главно за това, че между Русия и Сирия уж има разногласия, поради които е прието решение за частично съкращаване на силите на ВКС на РФ, и че Москва се отказва да се бори с тероризма в Сирия.

 Президентството на Сирийската Арабска Република потвърждава, че това решение е взето при пълна координация между руската и сирийската страна и е стъпка, предприета след дълго и внимателно преценяване на фона на текущите събития на бойните полета, последно от което е прекратяване на бойните действия.

 Президентството на Сирийска Арабска Република също потвърждава, че Русия и Сирия ще продължат съвместната борба с тероризма навсякъде на територията на Сирийската арабска република."

Успешно постигане на мира и свободата на народа ви!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-09-26 23:15:29 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 698 прегледа
Новини: Външните министри на Германия, Великобритания, Франция, Италия и САЩ, както и ръководителят на европейската дипломация Федерика Mогерини направиха официално изявление в кулоарите на Общото събрание на ООН по отношение на сирийския конфликт. Дипломатите признаха терористичната организация "Джебхат ан-Нусра" и призоваха Сирийската Арабска Република, да престане да си сътрудничи с нея, споделя пресц ... още
На: 2017-01-18 08:06:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 961 прегледа
Новини: Сирийската армия успя да наложи контрол над ключеви участъци по трасето, водещо към Палмира. По информация на сирийския вестник Al Watan, генералния щаб на въоръжените сили на Сирийската Арабска Република (САР) си е поставила задача да унищожи терористите от териториите близо до Палмира. Настъплението ще се извърши с 10 хиляди военнослужещи и опълченци, както и военното формирование «Соколи на пу ... още
На: 2016-02-14 16:51:30 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 792 прегледа
Политика:  В писмо до генералния секретар на ООН Бан Ки Мун и до Съвета за безопасност, сирийското външно министерство призова ООН да "изпълни задълженията си" и да "сложи край на престъпленията на турския режим." В текстът на жалбата се посочва, че тежката турската артилерия бомбардира сирийската територия и целта е местоположението на сирийските кюрди и позициите на Сирийската арабска армия.  Дамаск кате ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X