Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Кадафи прогнозира и се опита да спре тази вълна на ужасите във Великобритания, за това САЩ го уби!

Доктор Рон Пол е голям критик на правителството и бивш кандидат за президент на САЩ. Той отправи голяма критика към запада, че не се е вслушал в едно голямо предупреждение на Муамадар Кадафи, което си е направо пророчество.

Преди смъртта си, Кадафи е обяснил какво ще се случи след подкрепата на САЩ към екстремистите. Той е предрекъл атаките по Европа, години преди и да си помислим за тях. Друг човек, Даниел МакАдамс отбелязва в Либърти Репорт:

„Кадафи – когато радикалистите започнаха да стават силни в Източна Либия, когато САЩ ги подкрепяше – каза „Казвам ви хора, това са радикални ислямисти, тези са терористи и, ако продължите да им помагате, ще има много проблеми“.

Двамата цитират статия от Телеграф, публикувана през 2016, която разказва за записи от телефонни разговори между Кадафи и Тони Блеър, в които ясно се доказва, че Кадафи и видял в бъдещето как бумеранга от подкрепата на радикалите ще се върне на Запад.

„Те (джихадистите) искат контрол над Средиземноморието и ще атакуват Европа“, казва Кадафи. 

Разговорът е около половин час и в него Кадафи разказва как иска само и единствено да защити хората в Либия от касапниците, които правят бойците на Ал Кайда. Властите тогава не можаха да се справят с терористите.

„Не се борим с тях, те ни атакуват. Искам да ви кажа истината. Ситуацията не е никак сложна. Историята е това: Организацията е направила спящи клетки в Северна Африка. Клетки по примера на тези в САЩ преди 11 септември. Успели са да се сдобият с оръжия, всяват ужас у хората. Ситуация на джихад. Хората не могат да напуснат домовете си. Тероризират ги по улиците“.

В следващ разговор той казва:

„Трябва да въоръжа хората си и да се подготвя за битка. Либийците ще умрат. Щетите обаче ще са за Средиземноморието, Европа и целият свят. Тези въоръжени групи използват ситуацията в Либия, за да се докажат и трябва да ги спрем“ Доктор Пол казва, че думите на Кадафи не са заплаха, а съвет към Блеър да не попада в манипулациите на САЩ, които ще доведат проблеми не само в Африка и Изтока, но и в Европа.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-09-25 11:26:31 преди: 2 години / 7 гласа / 29 точки / 0 коментара / 4009 прегледа
Истинска бежанска вълна на българи към Русия заради бежанския наплив прогнозира лидерът на Атака Волен Сидеров. На брифинг в Народното събрание той изрази притеснението си от неадекватното разрешаване на проблема с бежанците. Необходими са бързи мерки и въпросът трябва да се разреши кардинално, смята Сидеров, като изрази недоволството си, че не вижда „такъв хъс". Затова той настоява за пре ... още
На: 2016-02-04 21:18:41 преди: 2 години / 12 гласа / 51 точки / 0 коментара / 58210 прегледа
ВВС разпространи ново видео, на което се виждат последните минути преди смъртта на либийския лидер Муамар Кадафи. С последни сили той крещи думата "Срам!". Бил е пребит, кървящ и дори не си повдига ръката. С почти неподвижно изражение на лицето Кадафи изглежда очаква своя край в ръцете на неговите палачи. Неговият кортеж е бил нападнат в покрайнините на град Сирт. След това Кадафи е бил в ръцете ... още
На: 2015-12-12 14:02:24 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1145 прегледа
 40 годишният Ханибал Кадафи син на бившия либийския лидер Муамар Кадафи бе отвлечен в петък 11 декември в Бейрут столицата на Ливан от група въоръжени мъже.  Живеещият в Оман от 2012 година пети син на Кадафи отишъл в Ливан за да посети жена си. И така синът на бившия лидер е бил заловен от членове на ливанското шиитско движение на "Амал".  След обстойно разследване ливанската полиция успя да ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X