Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Къде да намерите зали под наем

Ако имате нужда от зали под наем било то за вашата бизнес конференция или фирмено обучение, не се тревожете. Ще ви предложим едно чудесно място обединяващо приятна обстановка, пълно техническо оборудване и достъпни цени, от които да останете напълно доволни. Обикновено такъв тип салони се предлагат от големите хотелски вериги, но наемът там излиза доста солен на потребителите.

Искаме да ви представим сградата на Essence center намираща се в центъра на София. В нея са съсредоточени няколко вида зали под наем, които може да използвате веднага. Изберете между уъркшоп, терапевтична, трейнинг или семинарна зала с озвучителна мултимедийна система, wi-fi, офис мебели и всичко, за доброто ви прекарване.

От близо две години ние помагаме на бизнеса да организира своите семинари разполагайки с достатъчно място за събитията. Екипът от професионалисти на Essence center ви посреща в сградата си, като освен тематичните зали, ви предоставя място за почивка, клубно пространство, кетъринг, кафе и разхладителни напитки.

Малко са местата в България, на които можете даусетите истинската бизнес атмосфера и с гордост заявяваме, че ние сме едно от тях. Салоните, които ще може да посочите побират до 120 души, но естествено чрез малко разместване на мебелите, капацитета може да бъде увеличен с още поне двадесет места.

Към актуалния момент с нас работят производители на хранителни продукти, школа за сугестопедично обучение по английски език Алегро Виваче и още десетки фирми провеждащи трейнинги, обучения и конференции именно в Есенс център.

Заповядайте и вие

Сега е ваш ред да тествате нашите зали под наем. Това, което ние можем да обещаем, е че ще бъдете посрещнати както подобава и няма да съжалявате за престоя си при нас. Ще ви бъдем признателни ако спрете избора си на нашите просторни помещения за семинари и бизнес срещи. Благодарим, че ни потърсихте и ви желаем успехи във всяко едно отношение.

loading...
Рейтинг: 2 звезди | 2 гласа | 4 точки | 1 ком. | 827 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-06-17 17:46:26 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1709 прегледа
Други: Заседателни зали за семинари и конференции Бизнес хотел "Бородино" предлага на московчани и гости на Москва услугата "наем на конферентна зала. Конгресен център Хотел „Бородино“ предлага най-добрите условия за бизнес мероприятия от всякакъв размер и вид.   Конферентните зали на Москва Конферентните зали в Москва са доста разнообразни. Но "Бородино" - не е просто хотел с конферентн ... още
На: 2018-01-11 17:17:33 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 26 прегледа
Лайфстайл: Какво трябва да имаме предвид преди да се спрем на конкретна зала под наем? Като професионалисти в областта на ивент туризма в България, Eventplus Ви съветва да имате предвид тези 10 неща при избора на зала под наем: 1. Естество на срещата Има различни типове срещи, като например семинари, фокус групи, тиймбилдинг и др. За да изберете подходяща зала под наем, тя трябва да отговаря на ... още
На: 2013-12-06 06:45:00 преди: 4 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 868 прегледа
Други: Ако търсите да си закупите или пък да наемете под наем имоти, то със сигурност най-лесният начин за това е като потърсите из многобройните онлайн сайтове за обяви. Там със сигурност ще откриете голямо разнообразие от имоти, които се продават или отдават под наем. От вас зависи дали ще намерите това, което търсите и дали ще бъде по вашите възможности. Когато търсите имоти под наем най-добре е да тъ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X