Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Къде се използва компютърна поддръжка?

В България все повече фирми започват да се интересуват от компютърна поддръжка. Този факт се дължи на зачестилите проблеми с операционни системи, софтуер, хардуер, мрежи, сървъри и други. Не остана институция, която да не използва ит съпорт, но не са малко и бизнес представителите, които заплащат на ит аутсорсинг компании за поддръжка на компютри.

На прима виста можем да споменем няколко държавни институции, от сорта на НЗОК, НАП, БНБ и МВР, които не могат да минат без ит специалисти. В това число влизат всички банки и търговци, чиято работа минава през компютри, мрежи и сървъри. Този интерес към т.нар. компютърни услуги, се дължи на факта, че малко хора се справят с модерната техника.

И, ако през годините, се налагаше да ходим по сервизи, за да поправяме компютри или да чистим вируси, днес за това си има хора, които работят на доста прилични цени. За сума от 15 -20 лева на компютър, може да разчитате на 24/7 поддръжка от експертен и обучен персонал.

Забравихме за бъговете в Windows или Linux, спряхме с притесненията за мрежите и сървърите и открихме правилния път за компютърна поддръжка, която да ни носи дивиденти. Всичко това се дължи на ит аутсорсинг компаниите в България. Последните притежават всички необходими ресурси, за да реагират на всякакъв вид аварийни ситуации и неприятности.

Да, компютърната поддръжка се заплаща, но едва ли ще натовари много бюджета ви, предвид дивидентите, които ще извлечете от нея. Инвестицията в денонощен технически съпорт, ще се възвърне с времето, за да бъдете доволни, и да знаете, че сте не сте направили грешен избор.

Немалко вече се довериха на професионална ит поддръжка и не сгрешиха. Те получиха необходимите компютърни услуги в пакет на разума цена, и не съжалиха за този избор. Нашата статия не е случайно написана, тъй като има отношение към бизнеса у нас. Имаме практика да публикуваме стойностна информация, която да помага за развитието на търговията у нас.

В обобщение

По-горе разгледахме видовете компютърни услуги, цените, възможностите и всичко най-важно. Разбира се, за някои тази публикация може и да не е изчерпателна, но пък тя обобщава най-важното, което трябва да знаете. От тук нататък вие сте на ход, за да решите дали ит поддръжката ще бъде полезна и за вас, или ще търсите други възможни варианти.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 57 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-12-09 06:15:17 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 668 прегледа
Други: Поверяването на информационното обслужване на ит компания e продиктувана от необходимостта от експресни и професионални компютърни услуги.В стремежа да поддържаме стабилна и оптимална работа на партньорите ни, предлагаме изгодни месечни пакети за информационна ит поддръжка , при които нашите потребители могат да разчитат на нас по всяко време с предимство при възникнал проблем.Вс ... още
На: 2013-12-08 12:52:17 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 609 прегледа
Други: Поверяването на компютърната поддръжка на външна  фирма e продиктувана от  необходимостта от бързи и квалифицирани   информационни услуги.В желанието  да  поддържаме стабилна и оптимална работа на клиентите ни, предлагаме  индивидуални  месечни пакети  за  системна  компютърна поддръжка , при които нашите партнъори  могат да разчитат на нас по всяко време с предимство при необходимост . Все ... още
На: 2013-12-08 12:43:21 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 562 прегледа
Други: При  корпоративната компютърна поддръжка се залага предимно  на сигурноста и защитата  на  данните на компютрите. Задава се всекидневно  архивиране на данните  на отделен компютър .Всеки месец  се проверява антивирусната защита и се извършва  хардуерна и софтуерна профилактика на компютрите. При проблем с електронен подпис, сайтовете на НОИ, НАП и други институции разчитате на  моментална  по ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X