Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Кафето и лимонът по-добри от лекарствата срещу някои заболявания

Здравословните проблеми, като главоболие, гадене, болки в стомаха и диария не могат да се класифицират, като сериозни заболявания, но без съмнение са много неприятни и имат силен негативен ефект върху всеки.

Независимо за кое от тези състояния става дума, човек дълго време се чувства изтощен под тяхното влияние, дори и ако се лекува.

Ако не искате да използвате лекарства или пък смятате, че те не ви помагат достатъчно, можете да използвате две хранителни стоки, които със сигурност всеки има в дома си с цел бързо справяне с тези оплаквания.

Както вече споменахме, само дума за кафе и лимонов сок.

Рецепта 1 при силно главоболие:

Сварете една чаша домашно кафе без захар и в нея изцедете половин лимон. Изпийте сместа докато е гореща и само за няколко минути ще почувствате облекчение в главата. Заедно с кафето през деня е добре да пиете много течности, предимно вода и да излезете на свеж въздух.

Рецепта 2 при силно гадене, болки в стомаха и диария:

Смесете 3 чаени лъжички мляно кафе с 2 супени лъжици лимонов сок. Смесете ги добре и после ги изяжте. Тази смес може почти мигновено да ви помогне при силното гадене, болки в стомаха, както и при диария. Заедно с тази смес на помощ ще ви дойде пробиотик, кефир, ориз и банан. В случая гладуванетп не е препоръчително.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-04-12 13:09:00 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1134 прегледа
Новини: Ужасно нещо се случва с живия светец дядо Добри! Той страда от тумор в мозъка и гасне с всеки изминал ден. Това е признала дъщеря му пред Телеграф и е разкрила, че е много зле, не може да спи по цяла нощ от тумора. "Много е зле. Главата го боли много. Цяла нощ не спа и не спираше да повтаря, че главата го изгаря. Случва се често. От тумора е", споделя дъщеря му Екатерина. Преди около година лека ... още
На: 2018-07-06 16:12:23 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 637 прегледа
Новини: Агенцията по лекарствата изкарва от пазара цели 62 лекарства за хипертония, сърдечна недостатъчност и инфаркт. Причината е, че може да съдържат съставка, която причинява рак. Канцерогенното вещество се намира в лекарства с валсатран и се произвежда от китайската фирма Zhejiang Huahai. Пациентите да не се притесняват, защото има достатъчно алтернативни лекарства, които могат да заменят спрените. В ... още
На: 2016-09-06 18:10:25 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2407 прегледа
Здраве: Знаете ли, че някои храни спират действието на някои лекарства. В тази статия ще ви покажем, кои са най-нежеланите комбинации! 1. Цитрусови плодове и лекарства срещу кашлица, защото цитрусите забавят разтварянето на медикаментите в организма. Може да се предизвика сънливост. 2. Банани и лекарства за кръвно! Калият в бананите (както в зелените листни зеленчуци и портокалите) спират действието на ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X