Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дискусии

Как да изберем бебешка количка?

 Планирате да си купите количка за вашето новородено бебе? Преди да вземете решение за покупка се уверете, че сте направили достатъчно изследване на пазара, тъй като това ще ви спести много тревоги в бъдеще. Дали това е първото ви дете или не няма значение, когато търсите си задайте следните въпроси:

Какви функции трябва да има бебешката количка?

Какви дейности ще извършвате с количката?

Какъв финансов ресурс имате на разположение?

С какво място за съхранение разполагате?

Как ще транспортирате количката?

Имате ли нужда от комбинирана бебешка количка (съвместима за кола)? Думата ”перфектен” е относителна за едно семейство, затова бъдете внимателни при избора на бебешка количка, като се водите от въпросите по горе. Има няколко вида бебешки колички, ето ги и тях:

Количка чадър

Този тип е малък и лек и се сгъва лесно, което я прави лесна за съхранение. Тя е с извити дръжки точно като чадър. Има само основни функции и затова е много икономична.

Универсална количка за кола

Това всъщност е метална рамка, където можете да качвате всеки модел бебешко столче за кола. Тя има дръжка и колела.

Лека количка

Този тип обикновено тежи по-малко от 20 кг. и има функции подобни на количката чадър. По скъпите марки предлагат и полулегнали места за бебетата плюс кошници и чадъри.

Детски колички за дълго пътуване

Този тип предлага максимално удобство за родителите на новородено. Тя е детска количка с напълно разглобяема седалка за кола.

Активни колички

Този тип е идеален за родители, които обичат да носят бебетата докато извършват физически дейности или джогинг.

Детски колички тип велосипед

Те са предназначени за спортни родители, които желаят да разхождат бебето си с велосипед или качени на ски по ски пистите. Но тези са предназначени за по-големи бебета. Превозна детска количка Това е просто традиционна плетена детска люлка, поставена на рамка с четири колела. От седемте вида споменати по горе само три са качествени бебешки колички за новородени. Това са количките - системи за пътуване с универсално столче за кола и количка за разходка.

loading...
ДИСКУТИРАЙ
Как да изберем бебешка количка?
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1600 прочита
Линк:
Подобни:
На: 2013-12-05 09:55:03 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4174 прегледа
Други: Комбинираните колички представляват бебешки колички в пълен размер, направени за деца от 0 месеца до 3 -годишна възраст. Повечето детски колички могат да се вземат и в комлект с кош за новородено и столче за кола. Х-Lander XA притежава напълно легнало положение. Тя е изключително проходима бебешка количка с големи помпащи се гуми. Количката е просторна и широка, но в същото време може да се прев ... още
На: 2018-08-30 07:33:22 преди: 3 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 223 прегледа
Общество: Видео с полицай, който нарушава всички правила за движение по пътищата и безопасност разбуни Фейсбук. Униформеният мъж прави това, за да помогне на жена с бебешка количка, която се опитва без успех да пресече улицата. На кадрите се вижда как тя взима бебето на ръце, докато полицаят хваща бебешката количка и я прекарва през улицата на място, където е забранено пресичането. От видеото става ясно ощ ... още
На: 2015-09-29 19:48:50 преди: 2 години / 4 гласа / 13 точки / 0 коментара / 2270 прегледа
Видео: Алексей Маюко е руснак в инвалидна количка. Това обаче не го спира да мечтае за екстремни преживявания. Сега ще ни докаже, че човек пожелае ли нещо, няма какво да го спре, дори да е прикован на инвалиден стол. На видеото ще видите как той прави бънджи скок от 70 метра в Сочи. Истински мъж, да вземем пример от него.   ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X
1