Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

Как да изберем правилните парфюми и козметика

Парфюми и козметика са двете неща, които всеки човек трябва да притежава независимо от социалният си статус. Първоначално те са били използвани само от висшата класа и са имали статут на луксозен аксесоар, но в наши дни са достъпни за всеки. В модерното общество използването на парфюми и аромати се превърна в практика, която може да различи един човек от друг, а също така да покаже и техните характери.

Как да изберете правилните парфюми?
Изборът на правилните аромати и козметика става все по-труден за клиентите, тъй като козметичният пазар е заливан от множество нови парфюми и аромати всеки ден. Те се произвеждат и предлагат в бутилки и опаковки с различни форми и размери според нуждите на целевите клиенти. Докато посещава козметичен магазин, клиентът често се бърка за това какво може да бъде най-подходящо за него / нея. Все пак, има някои насоки, които ако бъдат следвани, може да помогнат на тези объркани клиенти да премахнат съмненията си и да изберат подходящия парфюм или козметичен продукт.

Кожа:

Опитайте различните парфюми и вижте кой най-добре си съвпада с аромата на вашата кожа. Знаете, че няма 2 парфюма с еднакви аромати, така че вижте кой ще ви допадне най-много. Не следвайте сляпо марки и серии, защото всеки човек има специфичен химически състав на кожата, който променя структурата на парфюмите.

Аромат:

Винаги избирайте свежите ухания, те ще ви направят атрактивни и впечатляващи. Ако избирате парфюми и козметика с приятел / приятелка попитайте го за неговото мнение за да видите как околните реагират на вашият аромат.

Съставки и аромати:

Някой хора предпочитат точно определени съставки и аромати. Затова има разделение на ароматите по категории като например дървесни, плодови, цветни, океански, ориенталски  и парфюми от зелени растения.

Сезон:

Когато избирате парфюми и козметика трябва да прецените за кой сезон са подходящи. Зимните аромати трябва да са по-силни и тежки, докато тези за лятото е добре да са свежи и леки.

Запомнете, че най-важно е винаги да си закупувате парфюми и козметика, които ви пасват на вас самите.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 679 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-12-08 07:59:07 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 599 прегледа
Лайфстайл: Много хора смятат, че да подариш парфюми на най-добрия си приятел, тъщатата или половинката е доста банален подарък, но не бързайте толкова с това заключение. Разбира се всеки човек има различно мнение по въпроса, но аз смятам, че марките парфюми и козметика заедно с цветята са едни от най-добрите подаръци, които винаги ще се подаряват и хората ще им се радват. Трудното обаче е да изберете този а ... още
На: 2013-12-08 08:54:13 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 832 прегледа
Лайфстайл: Думата „козметика” има гръцки произход и означава буквално: „Изкуството да разкрасяваш”. В съвремието обаче козметиката играе не само разкрасяваща, но до голяма степен и здраве опазваща роля. Много е важно, преди да използвате каквато и да било професионална козметика за лице, да сте запознати добре с капризите на кожата си. За да се радвате на красива кожа и да сте спокойн ... още
На: 2013-12-05 14:35:15 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1211 прегледа
Лайфстайл: Парфюмерийни компании от цял свят лансират различни парфюми , като общата стойност на всички надхвърля десет милиарда долара. Компаниите са изключително конкурентни, с големи рекламни кампании, базирани на обширни проучвания на пазара, като всеки нов аромат е насочен точно демографски и има малък срок на годност. Не са една или две сериите парфюми, чиито рекламни лица са известни топ модели. Именн ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X