Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Технологии

Как да изберем правилните парфюми и козметика

Парфюми и козметика са двете неща, които всеки човек трябва да притежава независимо от социалният си статус. Първоначално те са били използвани само от висшата класа и са имали статут на луксозен аксесоар, но в наши дни са достъпни за всеки. В модерното общество използването на парфюми и аромати се превърна в практика, която може да различи един човек от друг, а също така да покаже и техните характери.

Как да изберете правилните парфюми?
Изборът на правилните аромати и козметика става все по-труден за клиентите, тъй като козметичният пазар е заливан от множество нови парфюми и аромати всеки ден. Те се произвеждат и предлагат в бутилки и опаковки с различни форми и размери според нуждите на целевите клиенти. Докато посещава козметичен магазин, клиентът често се бърка за това какво може да бъде най-подходящо за него / нея. Все пак, има някои насоки, които ако бъдат следвани, може да помогнат на тези объркани клиенти да премахнат съмненията си и да изберат подходящия парфюм или козметичен продукт.

Кожа:

Опитайте различните парфюми и вижте кой най-добре си съвпада с аромата на вашата кожа. Знаете, че няма 2 парфюма с еднакви аромати, така че вижте кой ще ви допадне най-много. Не следвайте сляпо марки и серии, защото всеки човек има специфичен химически състав на кожата, който променя структурата на парфюмите.

Аромат:

Винаги избирайте свежите ухания, те ще ви направят атрактивни и впечатляващи. Ако избирате парфюми и козметика с приятел / приятелка попитайте го за неговото мнение за да видите как околните реагират на вашият аромат.

Съставки и аромати:

Някой хора предпочитат точно определени съставки и аромати. Затова има разделение на ароматите по категории като например дървесни, плодови, цветни, океански, ориенталски  и парфюми от зелени растения.

Сезон:

Когато избирате парфюми и козметика трябва да прецените за кой сезон са подходящи. Зимните аромати трябва да са по-силни и тежки, докато тези за лятото е добре да са свежи и леки.

Запомнете, че най-важно е винаги да си закупувате парфюми и козметика, които ви пасват на вас самите.

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 679 прегледа
Публикувано на: 2013-12-08 15:32:32
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Как да изберем правилните парфюми и козметика
На: 2013-12-08 07:59:07 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 598 прегледа
Много хора смятат, че да подариш парфюми на най-добрия си приятел, тъщатата или половинката е доста банален подарък, но не бързайте толкова с това заключение. Разбира се всеки човек има различно мнение по въпроса, но аз смятам, че марките парфюми и козметика заедно с цветята са едни от най-добрите подаръци, които винаги ще се подаряват и хората ще им се радват. Трудното обаче е да изберете този а ... още
На: 2013-12-08 08:54:13 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 831 прегледа
Думата „козметика” има гръцки произход и означава буквално: „Изкуството да разкрасяваш”. В съвремието обаче козметиката играе не само разкрасяваща, но до голяма степен и здраве опазваща роля. Много е важно, преди да използвате каквато и да било професионална козметика за лице, да сте запознати добре с капризите на кожата си. За да се радвате на красива кожа и да сте спокойн ... още
На: 2013-12-05 14:35:15 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1204 прегледа
Парфюмерийни компании от цял свят лансират различни парфюми , като общата стойност на всички надхвърля десет милиарда долара. Компаниите са изключително конкурентни, с големи рекламни кампании, базирани на обширни проучвания на пазара, като всеки нов аромат е насочен точно демографски и има малък срок на годност. Не са една или две сериите парфюми, чиито рекламни лица са известни топ модели. Именн ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X