Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

Как да изберем силиконов часовник

Искам да ви информирам, че силиконовият часовник е най-търсениият аксесоар за всеки, който иска да има собствена визия. Големият избор от женски часовници затрудява хората какъв часовник да носят в ежедневието си. Неприятно ми е когато видя фитнес часовник на елитно събитие или скъп часовник носен на плажа.

За да поръчате правилния дамски часовник преценете начина си на живот.
Твърдя че има силиконови часовници за всякакви места, налага се добре да прецените на какви празненства присъствате вие или човека на който купувате часовника.
Когато искате да купите LED часовник, имайте предвид, че тези модели са по-подходящи за спортни зали, а ако вие не ходите на такива места, то тези стилове не са подходящи за вас. Въпреки това гумените часовници прилягат в голям брой обстоятелства. Хубаво е да да сте собственик поне един такъв тип часовник за всякакви събития. Искренно да ви кажа тези неформални часовници не састилни те просто показват час. Но ако искате да поръчате скъп часовник като Curren Multy въпросът е съвсем друг.
Да обобщим ако вашият часовник има нощен режим, има силиконова каишка, измерва температуранемислимо да го носите на официални случаи.

Още улеснения при купуване на нов часовник

Верижка
В нашето съвремие се продават часовници с няколко вида верижки. На българския пазар може да откриете различни видове часовници с велурени, от изкуствени материали, изработени от сплав, керамични, изработени от пластмаса, изработени от гума и други верижки. Бъдете на щрек при избора на часовникова верижка. Металната каишка си отива с с елегантен костюм. Докато силиконовата каишка се съчетава със спортно облекло.

Форма на часовника
Друг момент, когато става въпрос за силиконови часовници е циферблата. От значение е големината на корпуса на часовника. По принцип часовниците за силния пол са по-стабилен циферблат, към 35-40мм обиколка. Часовниците за дами имат по-малък размер на рамката. Напоследък дамските часовници стават все по-солидни. Произвеждащите все по-често създават по-масивни часовници по отношение наобикновените.

Водоустойчивост на часовниците
Невероятно е да можем да се къпем в океана с нов силиконов часовник. Кой се къпе с часовник? Вие не?! Харесвам водните часовници не защото влизам под душа с тях, а защото всекидневни намокряния от пране, наливане, изпотяване. Някои модели издържат само на изпотяване, дъжд, леко наморяне други се използват за плуване. Вижте за водоиздържливостта на марковият часовник от опаковката на часовника.

Цвят на модела
Има мода дисплея и начина на закрепяне за ръката да са в различен цвят. Тази тендеция я има и при марковите часовници и при струващите малко пари часовници. Затова ако искате да поръчате официален часовник спрете се на еднакви в цветово отношение елементи. А ако мислите да купите неофициален часовник спрете с на пъстрото.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-28 07:29:05 преди: 11 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 242 прегледа
Свят: Новите тенденции, с които се развиват технологиите ни предоставят един нов тип аксесоар за нас, а именно - смарт часовник. Точно поради това новите неща не се изчерпват само със селфи стик или хубави калъфи за телефони. Можем да изберем сами. Предимствата му могат да бъдат много, като това основно зависи от нашия вкус и предпочитания и какво точно очакваме от него. Функциите са различни и определе ... още
На: 2017-09-24 19:01:11 преди: 12 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 244 прегледа
Свят: Да притежаваш смарт часовник си е удобство, от което днес може да се възползва всеки. Предимствата разбира се са много и те са на страната на тези, които обичат да живеят активно, като спортуват например. Той може да бъде с вас навсякъде и да ви показва не само точното време, а и какво разстояние сте изминали, какви калории сте изгорили и много други параметри, с които да сте в час с режима си и к ... още
На: 2015-09-01 17:06:05 преди: 3 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 4744 прегледа
Новини: Владимир Ичевски създаде нещо велико! БЪЛГАРСКИЯТ УМ изобрети часовник, който може да превежда. Идеята му датира от преди 20 години. Лека-полека започва да разработва софтуер, който да разчита изображения. Първо създава устройството под формата на писалка през 2007 година. Сега го представя като ръчен часовник, който може да е много полезен в ежедневието. Устройството превежда текст от електронни ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X