Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дискусии

Как да изберем столче за кола, ако се налага да пътуваме с детето в чужбина

Наскоро бяхме докоснати от читател, който се бори с решението, дали да вземе детското столче за кола за предстоящата ваканция до Европа.

За да отговорим на въпроса дали да вземете столчето за кола или не трябва да кажем, че столчето е задължително за децата, които пътуват с кола.

И ето и самия антентичен разказ на читателя ни, пуснат ни по мейла...

Ние наистина нямахме избор, защото трябваше да вземем такси от нашата къща до летището, на около 45 минути път с кола (същото трябваше да направим на връщане от ваканцията). Тъй като бяхме пристигнали през нощта трябваше да организираме частен транспорт от летището до нашия курорт. Можехме да поискаме столче за кола от шофьора на таксито, но трябваше допълнително да си платим, но не искахме да поемаме риск особено след 6 часа полет и с ексцентрично бебе в ръка.

Мисълта, че частния автомобил ще пристигне без бебешко столче за кола  не ни даваше мира и за това се застраховахме и си взехме нашето столче. Летяхме с немска авиокомпания, която ни позволи да вземем с нас и детското столче, за да сложим в него бебето в самолета (те са много добри и в настаняване на млади семейства). След края на ваканцията планираме да се видим с наши приятели, защото не бяхме ги виждали много отдавна.

Ние бяхме организирали транспорт от нашия курорт до техния с кола, а шофьорът нямаше детска седалка и това беше моментът, в който не съжалихме, че взехме нашето столче. Това е добре за пътуването до града, но какво да кажем за пътуването обратно до курорта. Компанията няма да гарантира, че столчето за кола ще бъде на разположение за обратния път.

А също не искаше нашето столче за кола да бъде използвано и затова анулирахме пътуването, защото ставаше твърде сложно и не искахме да рискуваме безопасността на бебето. Така, че трябва да организирате еднодневно екскурзии, които предлагат превозно средство, което е на разположение през целия ден за да може вашето столче за кола да бъде използвано наистина ефективно и без да ви пречи.

loading...
ДИСКУТИРАЙ
Как да изберем столче за кола, ако се налага да пътуваме с детето в чужбина
Рейтинг: 2 звезди | 2 гласа | 4 точки | 1 ком. | 2135 прочита
Линк:
Подобни:
На: 2013-11-27 15:11:07 преди: 4 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1281 прегледа
Свят: Със сигурност сте се сблъсквали с трудностите при избор на добро столче за кола. Голяма част от потребителите в България търсим хем столчето да е хубаво и марково, хем да е на добра цена и хем да предлага пълна сигурност на детето при превозване в автомобил. Трудно се съчетават тези характеристики в един модел, но все пак не е невъзможно. Затова Ви представям столчето за кола KinderKraft Smart на ... още
На: 2017-01-29 19:49:55 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1612 прегледа
Дискусии:  Планирате да си купите количка за вашето новородено бебе? Преди да вземете решение за покупка се уверете, че сте направили достатъчно изследване на пазара, тъй като това ще ви спести много тревоги в бъдеще. Дали това е първото ви дете или не няма значение, когато търсите си задайте следните въпроси: Какви функции трябва да има бебешката количка? Какви дейности ще извършвате с количката? Какъв ... още
На: 2016-05-30 14:40:04 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 837 прегледа
Новини: Започнато е досъдебно производство, след като майка на 20 години и 2-годишното й дете са били ударени от кола на изхода от село Крета. Младата жена се движела пеша, но по правилата - с лице срещу движението и е бутала количката с детето, когато лек автомобил ги е помел и е продължил пътя си, без дори да спре, за да види какво се е случило. Около час след инцидента полицаите са установили коя е кол ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X
1