Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Как да изберем врати за дома

При обзавеждане на нов апартамент неминуемо се налага да помислим за това какви интериорни врати ще монтираме. Независимо дали сте закупили вече мебели и техника или не, добре е да се замислите как ще се съчетаят вратите в дома. При избора на врати, трябва да се съобразите със стила и интериора на дома и да се постараете да ги комбинирате по най-добрия начин, за да сте доволни от резултата и да се чувствате добре в апартамента си, а да не ви е неприятно.

Съществуват различни видове интериорни врати и в тази статия ще се спрем на някои от тях.

Най-скъпите врати, които се отличават със здравина и високо качество са интериорни врати, изработени от дървесина. Те издържат доста дълго време без да се повреждат по никакъв начин и определено са добър избор за дома или офиса.

Освен това притежават много добри шумоизолационни свайства, което ги прави изключително подходящи за апартаменти с повече обитатели.

Най-евтини са врати, изработени от фазер и покрити с фурнири. Те са кухи и доста по-нестабилни от дървените врати. Тяхното предимство е доста по-ниската цена, в сравнение с останалите видове интериорни врати.

Изключително удачно решение за гарсониери и малки по площ апартаменти са вратите тип „хармоника" или сгъваемите врати. Те пестят място и са най-подходящи за пространства с прекалено много мебели.

Панелните врати са добри изолатори на шум и топлина, така че спокойно може да се насочите към тях, ако имате такива изисквания. Това са стабилни врати, изработени от плътни материали и често съчетани със стъкло и се отличават не само с функционалност, но и с интересен дизайн.

При избор на стабилни врати за дома е добре да не забравяте, че не всеки ден монтирате интериорни врати в жилището си и наистина е важно да се спрете на такива, които ще удовлетворяват всяко ваше изискване за качество, практичност и стил.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1440 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-12-05 10:24:47 преди: 4 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 910 прегледа
Изборът на подходящите интериорни врати никак не е лесен. Да, никак не е трудно да се поставят, но не така стои въпросът когато трябва да ги изберем. За да се открият подходящите врати е необходимо сериозно да се обмислят някой основни въпроси и да се вземат решения. Най – важното което задължително трябва да се обмисли много внимателно е стила на интериорните врати. Стилът е особено важен, ... още
На: 2013-12-05 10:26:33 преди: 4 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 858 прегледа
В стремежа си да подредим красив и стилен дом ние купуваме елегантни мебели, дълго обмисляме подходящите цветове на стените и подредбата на всеки един детайл в дома, но доста често забравяме да помислим за едни от най – важните неща в дома ни, а именно какви интериорни врати да поставим. Голяма част от хората не си дават сметка, колко важно е да имат красиви и функционални интериорни врати д ... още
На: 2015-06-10 18:45:04 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1145 прегледа
Мисля на всеки му е ясно, че без врати, които да отделят едно помещение от друго е невъзможно. Дори и да разполагаме примерно с огромен мезонет и сме разположили помещенията на различни нива, пак ще ни трябва „разделител” на самите помещения. Вратите и по - скоро интериорните врати ни дават спокойствието и уединението, от което се нуждаем и когато се налага да ги закупим е добре много ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X