Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Дискусии

Как да подарите на бебето един запомнящ се подарък?

 Защо някои бебешки подаръци се открояват от другите? Не е изненадващо, че има малко общо с разходите за подаръци, отколкото по какъв начин те са подарени. Ето как да изберете перфектния подарък, който ще остане дълбок спомен, и ще се помни години на ред. Новите родители се нуждаят от съвет от по-стари такива, за да изберат перфектния подарък.

Той трябва да е в подходящ за бебето мащаб. Кръстникът на бебето се очаква да даде ”по-голям” подарък е от приятелите на родителите. В магазините има голяма гама от бебешки играчки, но вашият избор е до колко са възможностите ви, но винаги трябва да бъдат нито твърде евтини, нито твърде скъпи. Не забравяйте, че величината на подаръка се определя от това колко струва.

Помислете и за подарък и за себе си. Например да уредите бавачка за вечерта – едно добро решение за почивка от бебешките задължения и естествено, усамотяване. Ако сте приятел на родителите изберете подарък, с който ще бъдете запомнени. Ако сте автор на песни напишете песен или подарете музикална играчка. Не се ограничавайте само от вашата професия и бъдете по креативни.

Пакетът за подаръка трябва да изглежда атрактивно, затова изберете уникална обвивна хартия и отделете достатъчно време за пакетирането. Добре пакетирания подарък винаги хвърля във възторг, както родителите и роднините, така и гостите на партито. Не се ограничавайте от рода на подаръка. Той може да бъде всякакъв, от бебешка дрънкалки до бебешка хавлия или одеялце.

Създайте тематичен ансамбъл от подаръци. Творчески пакет от няколко подаръка е винаги оригинален и запомнящ се. Опаковането на много предмети за един подарък отнема много време и отварянето също. Помислете само колко ефектно, ще е подаръка да е един, но внушителен и отвътре да се появят множество на брой по-малки пидаръчета, и колко ще е щастливо вашето бебе.

Включете подаръка за родителите в този на бебето. Това ще бъде голяма изненада за тях и техните близки. Ако изпращате подаръците по пощата напишете името и фамилията си, адреса и пощенския код, същото направете за получателя. В колета може да включите и писмо, написано с хумористичен характер.

loading...
ДИСКУТИРАЙ
Как да подарите на бебето един запомнящ се подарък?
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1913 прегледа
Публикувано на: 2017-02-21 21:31:48
Във:
Линк:
Подобни на: Как да подарите на бебето един запомнящ се подарък?
На: 2015-03-07 10:42:02 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1501 прегледа
Ръчно изработени подаръци - уникално решение за подарък, който можете да направите на много скъп за Вас човек, човек, на който имате доверие и разчитате във всеки един моммент. В онлайн магазин за ключодържатели - zaKluch.com можете да изберете подходящ подарък за влюбени, за близки, познати, роднини и други. Достатъчно е само да посетите съответната категория и да се спрете на продуктът, който ... още
На: 2017-08-02 20:29:23 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 464 прегледа
Най-добрата ви приятелка е бременна и се чудите как да я зарадвате? Какъв подарък да изберете? Изборът се свежда до... нищо не ви идва наум.... Няма страшно, ще ви предложим няколко идеи за подарък на бременна, с които ще я накарате да се усмихне още по-широко. От щастливата новина за бремeнната до раждането на детето има много време. Но ние се вълнуваме, защото преживяваме всичко ... още
На: 2014-07-29 10:45:14 преди: 3 години / 4 гласа / 18 точки / 1 коментара / 1608 прегледа
Търсенето на подаръци, независимо от повода и получателя, често се оказва не толкова лесна работа, колкото изглежда. Защото, когато избираме подарък за рожден ден или друг повод, ние не искаме просто да си отбием номера, а искаме да подарим нещо, което да влезе в употреба на получателя, което да е оригинално, нестандартно, често и закачливо или шеговито. И тъй като идеята за такъв подарък не винаг ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
1