Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дискусии

Как да подарите на бебето един запомнящ се подарък?

 Защо някои бебешки подаръци се открояват от другите? Не е изненадващо, че има малко общо с разходите за подаръци, отколкото по какъв начин те са подарени. Ето как да изберете перфектния подарък, който ще остане дълбок спомен, и ще се помни години на ред. Новите родители се нуждаят от съвет от по-стари такива, за да изберат перфектния подарък.

Той трябва да е в подходящ за бебето мащаб. Кръстникът на бебето се очаква да даде ”по-голям” подарък е от приятелите на родителите. В магазините има голяма гама от бебешки играчки, но вашият избор е до колко са възможностите ви, но винаги трябва да бъдат нито твърде евтини, нито твърде скъпи. Не забравяйте, че величината на подаръка се определя от това колко струва.

Помислете и за подарък и за себе си. Например да уредите бавачка за вечерта – едно добро решение за почивка от бебешките задължения и естествено, усамотяване. Ако сте приятел на родителите изберете подарък, с който ще бъдете запомнени. Ако сте автор на песни напишете песен или подарете музикална играчка. Не се ограничавайте само от вашата професия и бъдете по креативни.

Пакетът за подаръка трябва да изглежда атрактивно, затова изберете уникална обвивна хартия и отделете достатъчно време за пакетирането. Добре пакетирания подарък винаги хвърля във възторг, както родителите и роднините, така и гостите на партито. Не се ограничавайте от рода на подаръка. Той може да бъде всякакъв, от бебешка дрънкалки до бебешка хавлия или одеялце.

Създайте тематичен ансамбъл от подаръци. Творчески пакет от няколко подаръка е винаги оригинален и запомнящ се. Опаковането на много предмети за един подарък отнема много време и отварянето също. Помислете само колко ефектно, ще е подаръка да е един, но внушителен и отвътре да се появят множество на брой по-малки пидаръчета, и колко ще е щастливо вашето бебе.

Включете подаръка за родителите в този на бебето. Това ще бъде голяма изненада за тях и техните близки. Ако изпращате подаръците по пощата напишете името и фамилията си, адреса и пощенския код, същото направете за получателя. В колета може да включите и писмо, написано с хумористичен характер.

loading...
ДИСКУТИРАЙ
Как да подарите на бебето един запомнящ се подарък?
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2152 прочита
Линк:
Подобни:
На: 2018-03-08 11:12:46 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 333 прегледа
Новини: 16-годишната Петя от Средногорово оставя бебето си, прибрано в торба в хладилник, който е включен и работи. Тя ражда бебето си на 1 март и броени минути след това го задушава с ръка, като по този начин го умъртвява. Заедно с бащата на новороденото пренасят трупа на бебето в съседна къща, където го поставят в хладилник. Кметът на Средногорово подчерта пред камерите на Нова тв, че двамата не са жите ... още
На: 2015-03-07 10:42:02 преди: 3 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1539 прегледа
Други: Ръчно изработени подаръци - уникално решение за подарък, който можете да направите на много скъп за Вас човек, човек, на който имате доверие и разчитате във всеки един моммент. В онлайн магазин за ключодържатели - zaKluch.com можете да изберете подходящ подарък за влюбени, за близки, познати, роднини и други. Достатъчно е само да посетите съответната категория и да се спрете на продуктът, който ... още
На: 2014-07-29 10:45:14 преди: 4 години / 4 гласа / 18 точки / 1 коментара / 1640 прегледа
Забавно: Търсенето на подаръци, независимо от повода и получателя, често се оказва не толкова лесна работа, колкото изглежда. Защото, когато избираме подарък за рожден ден или друг повод, ние не искаме просто да си отбием номера, а искаме да подарим нещо, което да влезе в употреба на получателя, което да е оригинално, нестандартно, често и закачливо или шеговито. И тъй като идеята за такъв подарък не винаг ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X
1