Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Любопитно

Как да подредим масата за закуска?

Главната чиния ще бъде тази за закуската. На нея се поставя салфетка. Отдясно - нож. Ако е необходима лъжица (за каша, яйца на очи и т.н), тя се слага зад чинията. Мястото на чашата за кафе или чашата за чай (на чинийка) е отдясно, зад чинията, до края на ножа.

Чашата трябва да е обърната с дръжката надясно, а чаената лъжичка да бъде на чинийката отдясно на чашата. Така е удобно да се вземе чашата, като при това не се закача храната на чинията.

Ако на закуска се сервира рохко яйце, то трябва да е в специална поставка, която се поставя на чинийчица или в чинията за хляба. Също така тук е лъжичката за яйцето. Всичко това се поставя зад основната чиния отляво.

Ако на закуска се сервират парченца месо (салам, шунка, филе), необходима е и вилица. Тя се поставя отляво на основната чиния.

Купичките с мед или сладко се поставят в чинийки, на края на които има лъжички. Всичко останало - каната за кафе, за мляко, захарницата от Vertex и т.н., се поставят по възможност под ръка.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-03-17 18:23:56 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 632 прегледа
Клюки: Николета Лозанова се е ситуирала в Лимасол, Кипър. За това научаваме от нейните профили в социалните мрежи. Тя не пропусна да демонстрира както стандарта си на живот, така и перфектното тяло, което има. Настанила се е в 5-звезден ходел от прочутата верига Four Seasons. Тя качи за феновете си гореща снимка от своята закуска, пишейки им Добро утро. Със сигурност обаче фокусът на фотосът не е богат ... още
На: 2016-10-04 08:41:04 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1920 прегледа
Гласът на народа: Снимката е правена от Ивелина Томова и е публикувана в нейния фейсбук профил. Коментарът на потресената майка е: "Това е сандвич с "лютеница и сирене" от безплатната закуска, която се полага на нашите деца в училище! Нямам думи!" Да направим една проста сметка. Държавата отпуска 55 стотинки за закуска на едно дете в училище. 55 стотинки, които трябва да бъдат предложени на детето под формата на з ... още
На: 2017-03-23 16:40:31 преди: 1 година / 4 гласа / 12 точки / 0 коментара / 8154 прегледа
Новини: Все още има майки, които приготвят домашна хана за децата си. Нещата обаче понякога могат да се объркат, без да подозираме. Историята на една майка го потвърждава. Тя се казва Жозефина и има две деца – момиче на 6 и момче на 8. Тя не хареса нездравословната храна в училище и за това им готви закуска вкъщи. Една сутрин решила да им приготви няколко яйца, шунка и прясно изцеден сок от порток ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X