Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Свят

КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ СТАРИТЕ ТАПЕТИ

Въпреки, че това изглежда като лесна задача, отстраняването на старите тапети е трудна работа, която изисква много време и търпение.

Колкото и да изглежда лесна, тази процедура може да ви вгорчи живота и на практика да ви доведе до ръба на отчаянието. В случай, че работата, която се предприема е във вашия дом или наскоро сте се преместили при любимия човек, свалянето на тапетите, може лесно да се превърне в много интересна дейност, особено ако тя се изпълнява спокойно и в правилната компания.

За премахванеправилно на старите тапети от стената, трябва да имате търпение. Препоръчително е да си вземете валяк или по-дебела четка, която може да се потапя в топла вода. В случай, че тапета е много стар, можете да опитатепръскане с гореща вода под налягане, например с различни помпи, които са за поддръжка на мебели, стъклени, керамични, дървени или метални обекти.

Когато тапетите са добре напоени, изчакайте няколко минути, за да може водата да проникне дълбоко в лепилото. Но не твърде дълго, защото иначе целия процес ще трябва да започне отначало. Когато тапета е накиснат, го намокряте отново и с четка започвате бавно и постепенно движение. Спридобитата рутина постепенно получавате представа за цялостното състояние на нещата и на процеса. Когато остане малко хартия на стената, не се колебайте да си помогнете със шпатула и с лек, хоризонтален удар, за да се избегне увреждане на старата мазилка, която се намира отдолу.

Тапетите са залепени с няколко слоя за повърхността на стената и е много важно да ги премахнете, докато все още са мокри - винагиги изхвърляйте на правилното място. В стаята, в която работите и извършвате процедурата, може да се окаже, че след работата е необходимо повече време за почистване на подовете и другите повърхности.

При изпълнение на работата по премахване на тапетите си осигурете приятна компания и музика, иначе рискувате да умрете от скука. Важно е да се отбележи, че преди да започнете някакви допълнителни работи, като измазване или боядисване - трябва да изчакате стените да изсъхнат добре. Накрая, най-вероятно няма да искате да слагате повече тапети, което ще бъде напълно нормална реакция,имайки предвид упоритата работа при отстраняването им.

Източник: http://zid-ko.com

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1180 прегледа
Публикувано на: 2017-06-13 10:33:26
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ СТАРИТЕ ТАПЕТИ
На: 2013-12-09 08:17:12 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 826 прегледа
Въпреки разнообразието на толкова много стилове в домашното и не само декориране, стенните тапети отбелязват добри и лоши моменти от създаването си. В последните тенденции, тапетите са отново сред арсенала на декораторите с нов съвременен вид и мотиви. Без значение дали обновявате жилището си, нанасяте се в ново жилище или обновявате старото с цел продажба, лепенето на тапети определено носи ... още
На: 2013-12-08 07:35:46 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1038 прегледа
Въпреки разнообразието на толкова разнообразни стилове в интериорното декориране, стенните тапети претърпяват добри и лоши моменти през годините. В последните тенденции, хартиените ролки са отново сред оръжията на декораторите с нов модерен дизайн и форми. Без значение дали освежавате дома си, влизате в друго жилище или ремонтирате старото за продажба, лепенето на нови и свежи тапети винаги ще дон ... още
На: 2015-09-15 19:45:04 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 904 прегледа
Организациите на работодателите и отделните браншове искат старите цени на тока. Те започват събирането на подписи онлайн, като ще поискат и оставката на Иван Иванов, шеф на КЕВР, който допуска такива АБСУРДНИ НЕЩА! Хората виждат, че с протести не става, никой не се вслушва. Бизнесът иска да се спре присъединяването на ВЕИ-та с преференциални цени на изкупуване, искат да се знае кои са техните соб ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X