Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Клюки

Как да привлечем пари към себе си?

Парите са мярката, по която определяме положението си - такъв е животът днес. Още от древни времена съществуват практики и ритуали за привличане на пари, богатство и късмет. В началото на Новата година всеки мечтае за по-добър живот. Вижте как да запазите и да умножите наличните си пари, а и да привлечете много повече - защо да не опитаме някои нетрадиционни начини?

Запазете най-едрата банкнота и не я харчете в продължение на една година. Експериментиралите твърдят, че колкото по-дълго я запазите у дома си, толкова повече пари ще привлечете към джоба си.

Ако пък монети се разсипят от портмонето ви, най-добре е да ги съберете с дясната си ръка. Ако имате дълг, неподходящо е да го връщате в понеделник. Ако го направите, според поверията ще е много трудно в бъдеще да имате пари.

Не бива да харчите парите си още в деня, в който сте ги получили. Ако ще давате пари, най-добре е това да става сутрин. Пари назаем не трябва да се дават в понеделник и в неделя, защото според вярванията е много вероятно да не ви ги върнат.

При подаване банкнотите не трябва да се дават разгънати, а да бъдат сгънати на две. Ако искате да привлечете енергията на парите, не оставяйте във вашият дом празни вази и шишета и не носете скъсани дрехи. Скъсаните дрехи носят бедност.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1840 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-07 17:19:18 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2328 прегледа
Лайфстайл: Попаднах на една пространна статия, която е свързан с най-различни обичаи свързани с парите и финансовото благополучие. Не знам дали това са български обичаи, или не, или пък дали действа, но са доста интересни. Ето кои ми допаднаха: 1. Банкнотите в портфейла се поставят правилно – с лице към отвора и без прегъване 2. Древни вярвания гласят, че за привличане на пари, вие трябва да излезет ... още
На: 2018-05-26 16:06:43 преди: 4 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 269 прегледа
Общество: Сега ще ви предоставя за гледане късометражния филм "Забравените", който е заснет по време на последната кампания "Сподели обяд с пенсионер в нужда". Крайният резултат от кампанията са раздадени над 70 пакета с храна в берковско. Филмът си поставя за цел да покаже Северозапада по не толкова сив и мрачен начин - в мизерия и недоимък. Истината обаче е, че това не е възможно. Само с виждане може да ... още
На: 2017-03-22 11:01:59 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 632 прегледа
Новини: "По време на последния мандат положихме огромни усилия, за да привлечем все повече инвеститори в страната ни, както и да осигурим по-добри условия за тези, които вече са се установили в България и създават работни места". Това написа в социалните мрежи екс премиера Бойко Борисов. "Разговаряхме днес в Севлиево с ръководството на германска компания за дървообработване, производство на подови настилк ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X