Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дискусии

Как да се избере добра количка за дете

Количката за бебета и по-големи деца е първа необходимост за едно семейство. Детето е скъпо и желано и затова се вземат мерки за правилното и безопасно предвиждане на бебето от едно място на друго. Първата количка за първородното дете се избира с голямо желание и стремежът и покупката е оправдана, тъй като е свързана с комфорта и щастието на детето. Една възможност за току що родено дете е кенгуруто.

То е удобно за бебето. Като е плътно притиснато до майката, то се чувства сигурно и уютно. Удобно е и за майката, защото са свободни ръцете и би могла да изпълнява и други задачи. За бебета на около месец, кенгуруто е за предпочитане, защото запазва главичката от нараняване или сплескане от продължителното лежане с бебешка седалка.

За по големи деца са по-подходящи комбинирани бебешки колички. За да изберете най-правилната количка за вашето бебе ще трябва да се съобразите с вашите нужди и тези на детето ви. Много видове колички се предлагат на пазара, има по-скъпи и по-евтини, така че би могло да се избере според възможностите на всеки. Има много видове и за сезон и по възраст. Има едноместни, двуместни, триместни колички. Когато детето е голямо е нужно да се съобразите с теглото и височината му.

Колички има за всяка възраст, само трябва да се запознаете с видовете и предназначението на всяка от тях. В интернет има много информация и при добро желание ще вамерите това, което ще задоволи потребностите на вашето дете. Количката трябва да е удобна, добре и качествено изработена, да има място за различни аксесоари, които са нужни при пътуване на по-далечни разстояния или за кратка разходка в парка. Едно чадърче за слънце, дъждобран, сенници, бебешки принадлежности, без които не бихте могли за изведете вашето бебе.

Малките деца до 1- 2 имат по-голяма нужда от аксесоари различни на вид – дрънкалки, биберони, шишета, леки пелени и други, които ще задоволят по-голяма част от потребностите на детето, а вие да бъдете спокойна и разходката да е удоволствие за вас. Има колички за летния сезон и за зимния. За лятото количките не са толкова взискателни. Времето е хубаво и позволява по лека количка.

През зимата количките трябва да са по-тежки с по-големи гуми, за да издържат на снега и кишата и студеното време. Има и стандартни колички от шест месеца до три години. Те се отварят, сгъват и се приспособяват според нуждите на детето. В магазините има богат асортимент, така че всеки може да избере каквато предпочита количка за своето дете. Не е за пренебрегване и интернет онлайн продажбата. Удобно практично и спокойно за вас и вашето семейство.

loading...
ДИСКУТИРАЙ
Как да се избере добра количка за дете
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2822 прочита
Линк:
Подобни:
На: 2018-06-23 17:13:33 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 91 прегледа
Общество: От Социално подпомагане не са дали инвалидна количка на 6-годишния Мишо, който страда от церебрална парализа. Решение на ТЕЛК, че той има нужда от количката, има. Причината е, че държавата не отпускала рингови инвалидни колички, които са направени за деца. Майките не взимат тези, които са за възрастни, тъй като те причиняват допълнителни изкривявания на децата. Очаква се от 1 юли държавата да за ... още
На: 2017-01-29 19:49:55 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1611 прегледа
Дискусии:  Планирате да си купите количка за вашето новородено бебе? Преди да вземете решение за покупка се уверете, че сте направили достатъчно изследване на пазара, тъй като това ще ви спести много тревоги в бъдеще. Дали това е първото ви дете или не няма значение, когато търсите си задайте следните въпроси: Какви функции трябва да има бебешката количка? Какви дейности ще извършвате с количката? Какъв ... още
На: 2015-09-29 19:48:50 преди: 3 години / 4 гласа / 13 точки / 0 коментара / 2275 прегледа
Видео: Алексей Маюко е руснак в инвалидна количка. Това обаче не го спира да мечтае за екстремни преживявания. Сега ще ни докаже, че човек пожелае ли нещо, няма какво да го спре, дори да е прикован на инвалиден стол. На видеото ще видите как той прави бънджи скок от 70 метра в Сочи. Истински мъж, да вземем пример от него.   ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X
1