Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Други

Как да си намерим добър адвокат

Адвокати в наши дни под път и над път, и всеки представител на тази професия ще се мъчи да Ви внуши, че именно той ще Ви предостави най-квалифицираната помощ, която можете да получите. Първата работа на всеки некомпетентен адвокат е да започнат да Ви увещават колко е добър и колко важно е да си намерите реномиран защитник.

В тази статия ще се опитаме да Ви дадем някои насоки относно това, как да си намерите добър адвокат. Както обикновено става, едно е да се пише за начините, по които да отсявате добрите адвокати от лошите, а съвсем друго е да се приложат на практика дадените насоки.

Възможно най-елементарият съвет, който можем да Ви дадем е, имайки в предвид критериите за некомпетентен адвокат, които ще споменем, да отсейвате попадналите Ви правозащитници, докато евентуално не остане наистина добрият адвокат, или в най-лошият случай, най-близкият до идеалния за Вас.

Разследващи органи за всяко дело са следователите, но когато не се провежда предварително производство тази роля изпълняват дознателите. Представителите на тези два вида професии си имат работа с не един адвокат, позволявайки си нерядко да дават препоръки относно кой адвокат да наемете. Не са малко случаите, в които имено препоръчаният от следователя адвокат успява да свали повечето от обвиненията на следственото, по-късно подсъдимото, лице.

Да, случва се подсъдимите да останат изключително доволни от предложените им от следователя/ дознателя по тяхното дело адвокати, разказвайки как правозащитниците са извършили и невъзможното за да отхвърлят обвиненията.

Не забравяйте, обаче, за изключението което потвърждава правилото. В болшинството от случаите предлаганите от следователите (дознателите) адвокати няма да са най-добрият за Вас вариант, а ще са удобни имено на предлагащия. Ако следователят Ви предлага към кой правозащитник да се насочите, то той е уверен, че адвокатът няма да му създава излишни главоболия. Не е изключена и възможността, предложеният адвокат да работи за следствието, на всичкото отгоре да получава и заплата от Вас. Общо взето – внимавайте с адвокати, които Ви се препоръчват от съдебни магистрати по Вашето дело.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1012 прегледа
Публикувано на: 2013-12-06 09:14:21
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Как да си намерим добър адвокат
На: 2017-04-06 17:23:24 преди: 10 месеца / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 1847 прегледа
За никой не е тайна, че не са малко онези от нас, на които им се е случвало пряко да се сблъскват със законите и тяхното тълкуване. Колкото и заинтересовани да бъдем в определена ситуация и да се опитваме да се сдобием с все по-голямо количество информация, спомагаща ни за разрешаване на определен казус, то това не е достатъчно за справяне с проблема. В Интернет ще открием огромен обем информация ... още
На: 2013-12-06 09:15:38 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 892 прегледа
Тук ще разгледаме още един представител на адвокатската професия, а именно адвокат, чиято кантора се намира в (непосредствена близост) до зданието на съда.И в този случай изборът не е еднозначен. Такъв един адвокат, като правило много добре познава съдиите и прокурорите, общо взето познават го всички чиновници в съда, което пък от своя страна му позволява неформално да се договори за снижаване на ... още
На: 2017-05-21 15:37:22 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1662 прегледа
Този на снимката може да ви е познат. Той беше задържан по подозрения за тероризъм с раница пълна с ножове. Бил е на метри от Даунинг Стрийт. Казал на съда по време на изслушване, че няма нужда от адвокат, защото Аллах го представлява. Казва се Халид Мохамед Омар Али, на 28 години. Обвиненията в тероризъм дойдоха след ареста му от въоръжени офицери на 27 април. Пристигнал на заседанието в съда в ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X