Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Как да спрем размножаването на хлебарките?

Хлебарките във вашия дом се размножават с бързи темпове, а вие се чувствате безсилни да дадете отпор на неприятните вредители. Това е честа гледка в много българския семейства, тъй че ние подготвихме една статия, с която искаме да ви стимулираме, и да ви дадем няколко добри идеи, за това как да се измъкнете от неприятната ситуация, в която сте попаднали.

Нека започнем с хигиената вкъщи. Тя трябва да е на много високо ниво, защото хлебарките търсят храна и вода, за да оцелеят. Обикновено тези насекоми могат да стоят гладни дълго време, но не и жадни. Стремете се да няма разлети течности по пода, както и течащи тръби в мокрите помещения. Внимателно почиствайте храната след закуска, обяд и вечеря.

Ако поддържате добра хигиена, но въпреки това имате хлебарки, е нужно да се вземат по-сериозни мерки. Така например можете да изпробвате силата на някой препарат, който ще закупите от селскостопанска аптека. В наши дни се предлагат десетки инсектициди, с чиято помощ ще унищожите хлебарките. В случай, че и това не действа е време за професионална намеса.

Повикайте ДДД фирма, която да напръска срещу нахалните хлебарки. Специалистите знаят къде са скривалищата им, а това е идеален начин да ги затрият от лицето на земята. От вас се изисква да разместите мебелите, електрическите уреди и другите вещи, така че да дадете пълен достъп за третиране със специален препарат. Това също дава бърз и траен ефект.

А, защо да не комбинирате всички тези методи? Погрижете за хигиената, напръскайте с препарат, който сте закупили от аптеката и инвестирайте малка сума във фирма за унищожаване на вредители. При всички положения, резултатите ще дойдат, и ще бъдат забележими.

При положение, че не ни послушате, то размножаването на хлебарките ще продължи, а и идва един момент, в който и горните методи няма да ви помогнат. Препоръчително е да вземете мерки от рано, тъй като вредителите се раждат всеки ден и по много. Пожелаваме ви бърза и безпощадна победа срещу насекомите.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 1226 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-12 17:14:00 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 12351 прегледа
Здраве: Да, в магазина са налични безброи спрейове срещу комари, хлебарки, мухи и други. Повечето от тях обаче са пълни с незнайно колко отровни химикали. Ето една рецепта за натурална смес, която се справя доста добре срещу гадинките. Не съдържа нищо непознато. Съставките са Ѕ чаша шампоан, Ѕ чаша оцет, Ѕ чаша растително олио по избор. Просто трябва да смесите всичко добре и да го сложите в една спрей б ... още
На: 2014-03-06 20:52:04 преди: 4 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1158 прегледа
Свят: Хлебарките са бич за всяко едно домакинство, а изчистването им идва, като глътка въздух за собственици на апартаменти и къщи. Обикновено хората се борят срещу пълзящите натрапници с купешки препарати, даващи малък или никакъв ефект. Заради това ви съветваме да не пръскате парите си на вятъра, а да наемете професионални услуги за борба срещу хлебарки. Всеки мрази, когато хлебарки пълзят на масата ... още
На: 2017-03-08 18:06:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2153 прегледа
Други: В случай, че имате хлебарки във вашия дом, то това би предизвикало множество нежелани реакции. Ние ви съветваме да вземете спешни мерки, за да се предпазите от болести и алергии, както и от постоянния негативен стрес. Естествено, когато забележим кафявите или черни насекоми се паникьосваме и нямаме идея как точно да реагираме. За това написахме тази кратка статия. На първо време запазете самообла ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X