Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Други

Как да спрем размножаването на хлебарките?

Хлебарките във вашия дом се размножават с бързи темпове, а вие се чувствате безсилни да дадете отпор на неприятните вредители. Това е честа гледка в много българския семейства, тъй че ние подготвихме една статия, с която искаме да ви стимулираме, и да ви дадем няколко добри идеи, за това как да се измъкнете от неприятната ситуация, в която сте попаднали.

Нека започнем с хигиената вкъщи. Тя трябва да е на много високо ниво, защото хлебарките търсят храна и вода, за да оцелеят. Обикновено тези насекоми могат да стоят гладни дълго време, но не и жадни. Стремете се да няма разлети течности по пода, както и течащи тръби в мокрите помещения. Внимателно почиствайте храната след закуска, обяд и вечеря.

Ако поддържате добра хигиена, но въпреки това имате хлебарки, е нужно да се вземат по-сериозни мерки. Така например можете да изпробвате силата на някой препарат, който ще закупите от селскостопанска аптека. В наши дни се предлагат десетки инсектициди, с чиято помощ ще унищожите хлебарките. В случай, че и това не действа е време за професионална намеса.

Повикайте ДДД фирма, която да напръска срещу нахалните хлебарки. Специалистите знаят къде са скривалищата им, а това е идеален начин да ги затрият от лицето на земята. От вас се изисква да разместите мебелите, електрическите уреди и другите вещи, така че да дадете пълен достъп за третиране със специален препарат. Това също дава бърз и траен ефект.

А, защо да не комбинирате всички тези методи? Погрижете за хигиената, напръскайте с препарат, който сте закупили от аптеката и инвестирайте малка сума във фирма за унищожаване на вредители. При всички положения, резултатите ще дойдат, и ще бъдат забележими.

При положение, че не ни послушате, то размножаването на хлебарките ще продължи, а и идва един момент, в който и горните методи няма да ви помогнат. Препоръчително е да вземете мерки от рано, тъй като вредителите се раждат всеки ден и по много. Пожелаваме ви бърза и безпощадна победа срещу насекомите.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 коментара | 1209 прегледа
Публикувано на: 2017-08-10 17:11:21
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Как да спрем размножаването на хлебарките?
На: 2017-02-12 17:14:00 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 11998 прегледа
Да, в магазина са налични безброи спрейове срещу комари, хлебарки, мухи и други. Повечето от тях обаче са пълни с незнайно колко отровни химикали. Ето една рецепта за натурална смес, която се справя доста добре срещу гадинките. Не съдържа нищо непознато. Съставките са Ѕ чаша шампоан, Ѕ чаша оцет, Ѕ чаша растително олио по избор. Просто трябва да смесите всичко добре и да го сложите в една спрей б ... още
На: 2014-03-06 20:52:04 преди: 3 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1151 прегледа
Хлебарките са бич за всяко едно домакинство, а изчистването им идва, като глътка въздух за собственици на апартаменти и къщи. Обикновено хората се борят срещу пълзящите натрапници с купешки препарати, даващи малък или никакъв ефект. Заради това ви съветваме да не пръскате парите си на вятъра, а да наемете професионални услуги за борба срещу хлебарки. Всеки мрази, когато хлебарки пълзят на масата ... още
На: 2017-03-08 18:06:21 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2136 прегледа
В случай, че имате хлебарки във вашия дом, то това би предизвикало множество нежелани реакции. Ние ви съветваме да вземете спешни мерки, за да се предпазите от болести и алергии, както и от постоянния негативен стрес. Естествено, когато забележим кафявите или черни насекоми се паникьосваме и нямаме идея как точно да реагираме. За това написахме тази кратка статия. На първо време запазете самообла ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0