Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Какъв вид плат за вечерни рокли, за да изберете

Всеки има различно телосложение и форми. Според такива, дамите избират и стилове вечерна рокля, а те трябва да съответства на определен тип тъкани.

Ако мечтаете за една рокля с течаща пола, много басти и гънки, трябва да изберете лека и мека материя (креп, коприна, шифон или дантела).

Дори най-простият стил рокля лесно се превръща в кралски, ако се използват подходящи аксесоари. Вижте за обувките, които могат да ви направят секси: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/обувки-които-ни-правят-да-изглеждаме-с.

В избора на плат за вечерни рокли, вниманието пада и над шивашките материали като брокат, кадифе или тафта. Особено оригинален модел е комбиниране на няколко вида тъкани. Те обаче не са подходящи за всички момичета.

Изборът на вечерна рокля се прави лесно и като се вземат предвид характеристиките на цифрите и темите на предстоящото събитие. Това ще ви позволи да създадете невероятно стилен имидж. И заради това можете лесно да се превърнете в кралица на вечерта.

Не се колебайте и да експериментирате, докато откриете вашата рокля, а всяка за всяка жена има модел, който най-силно подхожда!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 288 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-06-06 16:49:32 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 76 прегледа
Свят: Либерастите постигнаха поредната си победа над нормалния и свободен свят. От тук нататък в конкурса Мис Америка няма да има дефиле по бански. Самите организатори обявиха това в социалните мрежи. Момичетата, щели да бъдат оценявани само по талантите, ценностите и постиженията си. Решаващо за победата ще бъде дискусията със съдиите. Променят и дефилето по вечерни рокли, което от тук нататък ще е с ... още
На: 2015-01-05 16:46:14 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1130 прегледа
Лайфстайл: Всяка млада дама мечтае да изглежда като принцеса на бала си. Всяка млада дама иска да открие най - красивите и неустоими абитуриентски рокли. Ако и вие искате да откриете мечтаната рокля, трябва да започнете от сега. В днешно време разнообразието от бални рокли, чанти, обувки и аксесоари е много голямо, но колкото по - голямо е то, толкова и младите дами се чувстват изгубени в това море от разн ... още
На: 2017-08-02 20:29:23 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 488 прегледа
Лайфстайл: Най-добрата ви приятелка е бременна и се чудите как да я зарадвате? Какъв подарък да изберете? Изборът се свежда до... нищо не ви идва наум.... Няма страшно, ще ви предложим няколко идеи за подарък на бременна, с които ще я накарате да се усмихне още по-широко. От щастливата новина за бремeнната до раждането на детето има много време. Но ние се вълнуваме, защото преживяваме всичко ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X