Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / За жената

Какви грешки допускат жените след раздяла

Раздялата с половинката обикновено е тежък момент за повечето жени, особено ако решението не е било взето от тях. В такъв момент правят много грешки от гняв, заради които може да страдат дълго. Това често са недообмислени постъпки, които впоследствие оказват сериозно влияние върху живота им.

Ако наскоро сте се разделили с половинката си, по-добре прочетете кои са най-големите грешки, които бихте могли да допуснете и се постарайте да не ги правите.

1. Обясненията в любов 

След раздяла много жени звънят на бившия си, пишат му любовни съобщения или направо се появяват на вратата му разплакани. Това е изключително голяма грешка, защото ако той е пожелал да скъсате, то не става въпрос за вашите чувства, а за липсата на неговите. По този начин можете единствено и само да го накарате да се чувства виновен и това да го подтикне да спре да общува с вас напълно.

2. Оставате приятели 

Това също е изключително голяма грешка. Ако мъжът го предлага, то той се чувства виновен за нещо, а ако жената - това определено означава, че все още има чувства. Не позволявайте на емоциите ви в този момент да провалят голяма част от живота ви занапред. Приятелството с човек, когото обичате, единствено и само ще ви даде надежда, че някой ден може да се съберете, което надали ще се случи. В един момент ще осъзнаете, че само сте си губили времето. Вместо това по-добре отделете време за себе си и се погрижете за собствените си чувства. Така след време ще осъзнаете, че е било за добро и дори отново да се срещнете, можете да подновите отношенията си в друга посока.

3. Опитвате се да изясните проблемите си чрез общи познати 

Колкото и неизяснени да са останали нещата между вас, не се опитвайте да търсите контакт с бившия си. Ако не е пожелал да ви изслуша, то няма смисъл да се опитвате посредством други хора да говорите с него, особено роднини. В никакъв случай не правете тази грешка. Също така по този начин ще намесите трето лице, което ще се почувства използвано от вас, а бившият ви изключително много ще се подразни и това може би ще затвърди решението, което е взел.

4. Казвате нещо в момент на ярост 

Когато една жена е наранена, обикновено казва неща, които не мисли. Способна е да изрече доста тежки думи. Ако мъжът е взел решението да се разделят, тя ще направи всичко възможно, за да не е потъпкано егото й в края на цялата тази драма. Това е изключително голяма грешка, защото ядът ви ще мине бързо, но нещата, които сте казали, ще ви преследват дълго. Това може да ви подтикне да направите неща, с които ще унижите себе си, само и само да се извините и да покажете колко много съжалявате. Това държание е типично и за мъжете. Ако вече сте наговорили куп глупости, по-добре оставете нещата така и продължете напред.

Източник: iwoman.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 74 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-06-24 18:27:08 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2715 прегледа
Видео: Това заяви Владимир Путин пред медиите. Последствията ще са за всички страни в съюза и извън него, които са на континента, дори за Русия. Путин подчерта, че трябва много добре да се анализира ситуацията и евентуалните последици в момента и да не се допускат грешки. Резултатите от референдума са ясни, но не е ясно накъде ще повее британския вятър сега и как ще повлияе това на страните в региона в ... още
На: 2018-10-21 13:29:35 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 36 прегледа
Геополитика: Из наръчника на американския политик - как да изберем кого да бомбардираме??? Едната държава е абсолютна монархия В другата все пак има избори В едната държава има религиозна полиция /даже по едно време забраниха празнуването на Коледа/ В другата има религиозна търпимост и свобода В едната държава публично режат глави, ръце и крака В другата няма такива неща В едната държава жените имат пра ... още
На: 2017-01-27 14:49:26 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1185 прегледа
Свят: Keйт Mидълтън не е желан гост нa нито една от бpитaнc ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X