Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / За жената

Какви са ползите от това да имате голям бюст

Големият бюст е първото нещо в жената, което привлича погледите на всички мъже, или поне на повечето. Затова не е никаква изненада, че толкова много жени лягат под скалпела, за да се сдобият с по-голям бюст.

Погледнато от научна гледна точка обаче, по-големите размери на бюста служат за редица еволюционни и медицински цели, пише tialoto.bg. Тук, разбира се, става дума единствено за естествената пищна гръд. Какви са ползите, които тя носи?

1. Помагат при плуване

Мастната тъкан в гърдите позволява да се задържите на повърхността на водата. Всъщност по-пищната гръд може да спаси жената от удавяне.

2. Загряват ви през зимата

Същата тази мастна тъкан загрява жените през студените зимни дни. С по-големите гърди идва и по-високата телесна температура.

3. Плодовитост

Хормоните, необходими за развитието на по-големи гърди, са показател за здрава репродуктивна система и затова в повечето култури пищният бюст се счита за признак на плодовитост.

4. Продължителност на живота

Жените, които се радват на големи гърди, са склонни да живеят по-дълго, докато дамите с поднормено тегло страдат от повече здравословни проблеми като цяло. Внушителният бюст предполага и по-пищна фигура, която в известна степен предпазва дамите от някои здравословни проблеми.

5. Облеклото

Много тоалети стоят по съвсем различен начин, когато ги носят надарени дами. Най-яркият пример е банският костюм, който стои по-добре на жените с по-големи гърди.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 858 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-29 08:50:57 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5068 прегледа
Свят: Руската певицата Анна Семенович показа на почитателите си снимка по бански костюм. Фотосът се появи на страницата й в Instagram, предава рен.тв. На снимката можете да видите едрогърдата звезда, която позира в басейн. Абонатите отново се възхитиха от величествения й бюст и започнаха да обсибват своя идол с комплименти. "Какви гърди!", "Богиня", "Бих направил с вас дихателна йога", са само част от ... още
На: 2013-12-08 07:00:49 преди: 5 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 983 прегледа
Лайфстайл: Летните месеци са празник на слънцето и морето. Изборът на бански костюм винаги е решаващ в този момент. Трябва не само да съответстват на модните тенденции, но също така показва предимствата на една фигура. Трябва също така да скрива недостатъците (ако има такива).Целта на дизайнерите е изработването на много видове модели бански костюми, който могат да удовлетворят вкуса на всяка жена. Моделите ... още
На: 2016-08-30 18:46:24 преди: 2 години / 5 гласа / 16 точки / 0 коментара / 1797 прегледа
Лайфстайл: Имате ли ангелска линия на дланта? Тя се намира успоредно на линията на живота, която на снимката е обозначена с Life line. Името и произлиза от това, че нейните притежатели са истински щастливци. Смята се, че ако имате тази линия на ръката си, вие имате ангел хранител, който ви помага в трудните ситуации. Вие преминавате по-лесно през трудностите в живота от останалите и имате голям късмет в л ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X