Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Какво казва Меркел на Мей с този таен илюминатски знак! (СНИМКА и ВИДЕО)

Меркел възобнови съмненията, че има някаква тайна масонска организация в Европа, след като я хванаха да прави масонски сигнал по време на срещата си с Тереза Мей.

По-рано през годината няколко европейски политици са засечени да правят такива знаци – именно Тереза Мей, както и Жан-Клод Юнкер.

Оказва се, че и Меркел го е използвала доста пъти. Даже конспираторите на шега го наричат Диамантът на Меркел. Мей беше хваната да прави този знак на 11 юли, когато говори през Двореца в Уестминстър.

Един от най-големите сайтове за конспирации illuminatiRex определя диамантът като един от 10-те най-силни знаци на илюминатите. Забелязали са и, че Меркел го прави на обратно. Посетител на уеб сайта твърди дори, че е видял плакат на Меркел, в който е направила този знак.

От много време се говори за тези навици на Меркел. През 2013 година тя отрече да е член на каквито и да е било тайни организации. Има този навик, заради симетрията, която се получава от тези жестове.

Други известни политици, които са забелязани да правят диаманта са Гордън Браун, Дукесата на Корнуол и Реджеп Ердоган

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 8257 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-24 14:21:59 преди: 2 години / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 1985 прегледа
Новини: Тази снимка се завъртя в мрежата с въпроса дали това до Ангела Меркел не е Наджим Лашрауи - терориста, който белгийската полиция издирва? Младият мъж на снимката до Меркел има немалко прилики с въпросния, но не е потвърдено той ли е, не е ли. Какво мислите? ... още
На: 2016-10-26 07:06:09 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3071 прегледа
Видео: Немският учен и бивш посланик на СССР в Германия Валентин Фалин разказва за таен ядрен колан през центъра на цяла Германия, който е построен от САЩ за защита срещу съветските танкове. ... още
На: 2016-02-08 20:30:14 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 4961 прегледа
Геополитика: Вижте добре тази снимка. Това е лицето на немската политика. Поводът да се появи цялото това чудо се нарича "Розовият понеделник". Това е един празник в Кьолн, който цеи осмиването на световни и местни политици. Сега ще си поговорим за Ангела Меркел. Буквално си запали езика от лизане на американски задници. То не бяха авантюрите с Турция, която е пръв приятел на САЩ. Не бяха мръсните ходове на С ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X