Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Карадайъ: Борисов, сменяй професията докато е време!

Днес Мустафа Карадайъ атакува много остро премиерът Бойко Борисов. Според него е задължение на Борисов е да си намери друга работа, защото тази, която е подхванал не може да я върши.

Карадайъ смята, че трябва да се заровим по-надълбоко в спрените обществени поръчки. Те не са атака срещу този и срещу онзи, а просто защото липсват достатъчно пари за разплащане по тях. 

Аргумент за това искане са спрените обществени поръчки. Според Карадайъ спирането е всъщност заради липсата на достатъчно пари за разплащане по тях. „Много важно е кой разпределя порциите, защото не са само оперативните програми, а имаме и държавен бюджет”, заяви Мустафа Карадайъ.

Определено България и гражданите имат много какво да изискват по отношение на обществените поръчки. Дори Борисов сам признава, че се е провалил в провеждането на обществените поръчки. Това е достатъчно, за да си подаде оставката.

Карадайъ не пропусна да нахока Петър Москов, чиято здравна политика е "вредна за здравето на българина" и това вече е потвърдено от ВКС!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1734 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-12-25 08:46:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2127 прегледа
Политика: Ахмед Доган е бил погрешно разбран от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, заяви в Млечино председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Посланието на Доган било, че само партия ДПС е готова да управлява страната, но само това не е достатъчно. Трябвало да се разбере, че БСП не е готова, а не, че ГЕРБ е незаменима, поясниха след митинга депутати от ДПС. Погрешно било тълкуванието, че Доган казал едва ли не, ... още
На: 2017-05-28 16:29:41 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2350 прегледа
Новини: Днес в община Руен, мъж от село Ябълчево се опита да прекъсне речта на Мустафа Карадайъ от ДПС и да го нападне. Това стана на празника на общината. В Руен се стекоха всички от ръководството на ДПС, доста политици от света и у нас. Официалните гости успяха да спрат навреме нападателят и той не може да стигне лидера на ДПС. Органите на реда веднага се събраха около мястото на инцидента и отведоха м ... още
На: 2016-06-06 00:37:47 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1103 прегледа
Политика: Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в Добрич коментира, че никога в България не са се носили бурки и подобен проблем няма. Коментарът му е в отговор на въпрос за подготвяния законопроект за забрана на облекло на публични места, което да скрива напълно или частично лицето. По негово мнение това е пореден опит за внушаване на омраза между представителите на различни религии в Бълг ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X