Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Кеворк Кеворкян сцепи Бойко: Тиквата пише на Господ и се кланя на Заев!

Тръпнах в очакване да прочета какво има да каже Кеворк Кеворкян за срещата на Бойко Борисов с Папата, а то се оказа, че той го комбинира много адекватно и с македонските циркове. Най-накрая някой по точен и простичък начин да обясни на българите каква простотия е този македонски договор за добросъседство и как всъщност е гавра с България!

Напоследък Бойко се превърна в истински ударник в производството на новини. Няма умора в това отношение. Отишъл при Папата и му издиктувал нещо – Светият Отец чинно си записвал и сетне прибрал листчето в джоба си.

Вероятно, за да го предаде на Господ. При тази активност, Бойко няма защо излишно да товари Папата – ами да пише направо на Господ. Преди това пък Бойко посети гроба на Свети Кирил в Рим – заедно с македонеца Заев.

Медиите още ахкат от тази обща акция. На най-възторжените клакьори вече дори им се привижда „обща“ държава. Как ли ще се казва тя – България или Голяма Македония? Само това остава да уточнят.

Докато се уточнят, Бойко да напише писмо до Господ и да му се оплаче от Заев. Той е много щедър към македонеца. А как му се отплаща онзи?

Ето една история от преди няколко дни, която вече забравиха и простиха. А Заев надмина дори най-стръвните македонисти от миналото. Само един вероломен ум може да съчини подобна конструкция: „кръщават“ страната си „Илинденска Македония“ и, едновременно с това, приватизират Илинденското въстание.

Ето как. За Въстанието Заев изхвърли следната нахална глупост: „Илинден е величественото ни минало, Илинден е светлото ни бъдеще… Чрез това възможно решение запазваме нашето достойнство и утвърждаваме нашата македонска идентичност…“ И, внимавайте сега:

„Илинденска Македония е държава и общество, за чието благополучие и развитие еднакво ангажирани бяха и МАКЕДОНЦИТЕ, и АЛБАНЦИТЕ, и ТУРЦИТЕ, и СЪРБИТЕ, и ВЛАХИТЕ, и РОМИТЕ, и БОШНЯЦИТЕ, и всички други, които са се борили и преборили за свободна и независима Македония”. Това казва Заев.

Българите ги няма в неговият поменик. Ромите са там. Гърците отхвърлиха веднага предложението на Заев – по техни си съображения. Българските войводи обаче, които сътвориха Илинденско Преображенското въстание няма как да се защитят. Заев – този политически хулиган - им се изплю върху гробовете. Изплю се и върху българските знамена, развявани по време на въстанието.

Хубаво го нацелувайте пак. Стига да схващате, че всичко може да ви бъде простено – но не и гаврата с Историята. Тя ще ви захапе точно тогава, когато изобщо не го очаквате.

Докато се мазнеше, за да подпишем договора с Македония и така да му придадем тежест, Заев казваше, че българите и македонците са един народ. Сега вече говори за „македонска идентичност“. Постигна си целта – и българите вече ги няма в Илинденското въстание. Обаче не тарикатите Заевци, а нашите балами ще направят повече бели, дори и от македонистите – само че набързо и безплатно, ако си премълчат.

Колко смешно звучи сега екзалтацията на някои хора, че Бойко „ликвидирал македонизма“ с подписването на Договора. Нищо не сме ликвидирали. Ако сега Бойко не реагира, има опасност да изхвърли от Нашата История Нашето Въстание. Трябва да спре да слуша гаргите край себе си - глупостите, които те плещят, могат да злепоставят всеки.

Екзалтантите се палят и по друга идея: да решим демографската ни криза, като даваме гражданство на македонци. Защо ни е да внасяме хора, които са научени, че Илинденското въстание няма нищо общо с българите?

С този Заев Бойко няма да излезе на глава – най-добре е да се оплаче на Господ – през Папата или направо. А ако някой ден му остане време, да напише на Господ и няколко писма за тегобите на Българския Народ.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-08-09 15:23:26 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 112 прегледа
Политика: Бойко Борисов се афектира от скандалното изказване на Зоран Заев и се зарече, че може да обърка амбициите за влизане на Македония към ЕС. Когато този момент дойде, той ще си спомни думите на Заев. Припомняме, че Заев нагло присвои Илинденското въстание, а България до сега мълча. Сега Борисов коментра телевизионното участие на Заев под формата на интервю за 1TV - на 4 август. Там в прав текст маке ... още
На: 2018-10-13 16:01:36 преди: 1 седмица / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 213 прегледа
Общество: Кеворк Кеворкян сподели в социалната мрежа стих, който безпощадно отразява действителността в България: “Децата ги няма...Сам си стоя. Жена ми горе отдавна замина. Президента говори за тази страна, а децата ми се блъскат в чужбина... Баница пекох...С късмети дори и си пийвам домашна ракия. Химна се чува и чак- до зори аз по децата си тихо ще вия... Нова Година с нови късмет, някой ... още
На: 2018-08-11 12:38:25 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 64 прегледа
Геополитика: След поредния измамнически пирует на Заев за Илинденското въстание някои решиха да се обадят. Дори и Бойко каза нещичко – макар и със закъснение. Защото вече и надгробните камъни на българските поборници кипяха от гняв. Бойко отдавна трябваше да е по-гневен и ясен – това щеше да отива на ролята, която играеше шест месеца – на „Балканския Обединител“. Макар че, дор ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X