Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Любопитно

КГБ разполагало с доказателства за съществуването на душата

Разсекретен документи потвърждават: опитите за временно разделяне на душата и тялото в СССР са били провеждани много по-рано, отколкото това са правили швейцарските медици.

Материали от един от тези експерименти на КГБ за първи път ще бъдат показани по РЕН ТВ.

Доктор Олаф Бланке от Швейцария е научил 43-годишна пациентка „да излиза“ от собственото си тяло и „да се връща“ обратно.

Опитът е станал част от прогресивно лечение на епилепсия и е изисквал свръхсъвременно оборудване. Експериментът е довел до революция в европейската медицина.

По-късно обаче се оказало, че доктор Бланке не е първият, който е направил този експеримент: той е бил вече правен в СССР. Изследователят Андрей Соловьов е открил в архивите на КГб документация за специалния експеримент „Астрална проекция“.

В хода на опита участник с предполагаеми екстрасенски способности е трябвало да покаже отделяне на душата от тялото.

Каква тайна крият наскоро разсекретените документи от експеримента?

„Сред документите се е оказала и служебна записка на реаниматор с фамилията Старченко. Той е следил приборите и състоянието на обекта, за да – ако се наложи, върне в пряк смисъл душата му в тялото. Той е регистрирал спиране на сърцето и енергийно струпване, което се е отделило от тялото…“, твърди изследователят.

Цялата истина за експеримента и отговорите на въпроса, съществува ли Бог, ще бъдат казани в документалния проект на РЕН ТВ „Нови доказателства за бога“.

Автор: Мария Атанасова, Факти.бг

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 469 прегледа
Публикувано на: 2018-02-13 07:05:20
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: КГБ разполагало с доказателства за съществуването на душата
На: 2015-10-06 10:59:40 преди: 2 години / 4 гласа / 17 точки / 0 коментара / 27348 прегледа
Преди няколко години, поклонник на посещение, който се казва Атон, е направил сензационен саундтрак. Според някои изследователи на звукозаписите на него има свръхестествени гласове. На кого принадлежат те? Изгледайте това невероятно видео и осетете тръпката от всичко което ще видите в него. Явно наистина има кой да бди над нас. Видеото: ... още
На: 2017-07-25 10:14:25 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1215 прегледа
В църквата на грузинския град Мцхета в стенопис изобразяващ разпъването на Исус Христос, се виждат странни обекти приличащи на медузи и наподобяващи НЛО. Както уфолозите твърдят, те приличат на летящи чинии, а на фреската се виждат доказателства за съществуването на извънземна цивилизация. Теолозите също казват, че на фреската има Слънцето и Луната заобиколени от извънземни летящи обекти. Повече ... още
На: 2015-11-14 20:16:59 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1646 прегледа
От Wall Street Journal са получили сериозна информация от един от стюардите на френския стадион вчера, който е съблюдавал какво се случва на стадиона по време на мача. Той казва, че едно от камикадзетата е разполагало с билет за мача. Когато се е опитал да влезе, за да смеси с тълпата и да я взриви, властите са видели експлозивите. Когато обаче се опитали да го обезвредят, той се е самовзривил. То ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X