Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Любопитно

КГБ разполагало с доказателства за съществуването на душата

Разсекретен документи потвърждават: опитите за временно разделяне на душата и тялото в СССР са били провеждани много по-рано, отколкото това са правили швейцарските медици.

Материали от един от тези експерименти на КГБ за първи път ще бъдат показани по РЕН ТВ.

Доктор Олаф Бланке от Швейцария е научил 43-годишна пациентка „да излиза“ от собственото си тяло и „да се връща“ обратно.

Опитът е станал част от прогресивно лечение на епилепсия и е изисквал свръхсъвременно оборудване. Експериментът е довел до революция в европейската медицина.

По-късно обаче се оказало, че доктор Бланке не е първият, който е направил този експеримент: той е бил вече правен в СССР. Изследователят Андрей Соловьов е открил в архивите на КГб документация за специалния експеримент „Астрална проекция“.

В хода на опита участник с предполагаеми екстрасенски способности е трябвало да покаже отделяне на душата от тялото.

Каква тайна крият наскоро разсекретените документи от експеримента?

„Сред документите се е оказала и служебна записка на реаниматор с фамилията Старченко. Той е следил приборите и състоянието на обекта, за да – ако се наложи, върне в пряк смисъл душата му в тялото. Той е регистрирал спиране на сърцето и енергийно струпване, което се е отделило от тялото…“, твърди изследователят.

Цялата истина за експеримента и отговорите на въпроса, съществува ли Бог, ще бъдат казани в документалния проект на РЕН ТВ „Нови доказателства за бога“.

Автор: Мария Атанасова, Факти.бг

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-06 10:59:40 преди: 3 години / 4 гласа / 17 точки / 0 коментара / 27391 прегледа
Видео: Преди няколко години, поклонник на посещение, който се казва Атон, е направил сензационен саундтрак. Според някои изследователи на звукозаписите на него има свръхестествени гласове. На кого принадлежат те? Изгледайте това невероятно видео и осетете тръпката от всичко което ще видите в него. Явно наистина има кой да бди над нас. Видеото: ... още
На: 2017-07-25 10:14:25 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1368 прегледа
Конспирации: В църквата на грузинския град Мцхета в стенопис изобразяващ разпъването на Исус Христос, се виждат странни обекти приличащи на медузи и наподобяващи НЛО. Както уфолозите твърдят, те приличат на летящи чинии, а на фреската се виждат доказателства за съществуването на извънземна цивилизация. Теолозите също казват, че на фреската има Слънцето и Луната заобиколени от извънземни летящи обекти. Повече ... още
На: 2015-11-14 20:16:59 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1651 прегледа
Новини: От Wall Street Journal са получили сериозна информация от един от стюардите на френския стадион вчера, който е съблюдавал какво се случва на стадиона по време на мача. Той казва, че едно от камикадзетата е разполагало с билет за мача. Когато се е опитал да влезе, за да смеси с тълпата и да я взриви, властите са видели експлозивите. Когато обаче се опитали да го обезвредят, той се е самовзривил. То ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X