Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Китай, САЩ и Великобритания ще участват в разчитането на черната кутия на сваленя Су-24

Според rns.online след молбата изпратена им от РФ експерти от Китай, САЩ, Великобритания и Русия са приели да вземат участие в дешифрирането на параметрите на "черната кутия" от руския Су-24 свален от Турция над Сирия.

  Цитирайки заместника във ВКС Сергей Дронов: "С цел да се гарантира максималната прозрачност на (декриптиране рекордера -. RNS), ние се обърнахме към чуждестранни експерти от 14 страни. Съгласието си дадоха експертите от Китай и Великобритания."

 Сергей Дронов допълнил и за това, че са били помолени за съдействие и американските експерти : "В допълнение към работата ще включат и президента и вицепрезидента на Международната организация на разследващите авиационни произшествия ( ISASI) които са граждани на САЩ."

 Руската страна е помолила за съдействие 14 страни да участват в разследването, но 12 от тях отказали. За процедурата по отваряне на "черната кутия" бяха поканени повече от 30 руски и чуждестранни журналисти, включително и представителите на около 20 канала. Присъствали са дори и представители на ВВС на Индия.

 Русия явно много държи за пълната прозрачност при разследването по случая със сваленият в Сирия Су-24 от турските ВВС. За да няма после никакви съмнения и спекулации по въпроса. И да бъде потърсена отговорността на виновниците.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1267 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-12-09 17:34:05 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1268 прегледа
Новини: Руският президент Владимир Путин е поканил британски специалисти да участват в дешифрирането на данните от черната кутия на сваления от турските ВВС Su-24. Това една от темите които са обсъдили от руският лидер и британския премиер Дейвид Камерън. Другата тема е била "проблемите по сигурността в Близкия изток" и "подобните подходи по отношение на заплахата от ДАИШ и други терористични групи, дейс ... още
На: 2015-11-03 17:28:18 преди: 2 години / 4 гласа / 10 точки / 0 коментара / 2582 прегледа
Новини: Международната коимсия, която се занимава с проучването на записите от черните кутии на падналия в Египет самолет, стигна до сериозни ракзрития. Може да се окаже, че катастрофата е причинена от една едничка немърливост. РИА Новости съобщава, че още преди излитането е имало повреда в дясната част на опашката. Това изключва всякакви хипотези, че самолетът е свален от ракета или друго външн въздейств ... още
На: 2017-08-11 09:27:56 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 675 прегледа
Новини: В Китай жена изпрати своето дете в приют чрез куриерска доставка, поставяйки го в пластмасова кутия. Както отбелязва изданието South China Morning Post, работникът на куриерската служба се обърнал към полицията, за да спаси детето. По данни на вестникът отначало той забелязал, че пакета се движи, а след това чул детски плач. След неговата намеса, младенеца е хоспитализиран и по думите на медици ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X