Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Кличко в интервю за Ал Джазира: Съжалявам аз съм от Украйна

 Запитан от водещият на телевизионния канал Al Jazeera на многобройните нарушения на ВСУ в Донбас зафиксирани от международни организации, кметът на Киев Виталий Кличко даде отговор. В който обясни, че не разполага с информация, защото той живее в Украйна.

 Киевският кмет Виталий Кличко в интервюто си за Ал Джазира не успя да коментира обвиненията на международни организации за многобройни нарушения на човешките права от страна на украинските власти в източната част на страната.

 Кличко отрече обвиненията на международни организации по-специално Amnesty International, че в доброволческите батальони воюват националисти.

 "Аз не съм виждал на свастики!" - Така Кличко коментира данните на международните наблюдатели.

 Запитан дали Кличко за организацията Amnesty International му е добре известна. Той отговорил: "Съжалявам, аз съм от Украйна."

 Кличко също заяви, че правителството на Украйна извършва огромна работа за борба с корупцията в страната, обаче по думите му "очакванията на народа са много по-големи."

 По-рано главният секретар на ОССЕ Ламберто Заниер заяви за увеличаването на броя на нарушенията в източната част на Украйна.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-01 14:10:48 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 3056 прегледа
Политика:  Представителят на руското външно министерство Мария Захарова нанесе страхотен словесен отговор на Кличко на своята страница във Facebook коментирайки неговото необичайното изявление на кмета на Киев, Виталий Кличко на интервюто си за "Ал Джазира".  "Вие още не сте започнали да говорите, че интервюто Виталий Кличко за "Ал-Джазира" - това е неправилен превод?" - Написа Захаров като допълва комента ... още
На: 2016-06-13 19:31:25 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 449 прегледа
Видео: Виталий Кличко винаги успява да намери точните думи за нещата около себе си. Един от култовите боксьори в света и настоящ кмет на Киев се появи в Лил за мача Украйна - Германия, част от европейското първенство 2016. Думите му са изказани по време на интервю проведено точно преди да хване полета за прословутия мач. Той продължава с думите, че Германия не е чужда страна за него и затова обикновено ... още
На: 2016-10-14 07:08:58 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 770 прегледа
Новини: Кметът на Киев Виталий Кличко, за пореден път изуми обществеността. Този път, той предложи за зимата да се подготвят улиците на столицата на Украйна за зимния период по немски почин. По време на предаване на украинска телевизия той изстреля в ефир завидните си математически познания: За Кличко се оказало, че 13 плюс 3 е равно на 15. Изразявайки благодарност към Германия отнсоно помощта, кметът н ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X