Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Климатологът доц. Рачев: Докато гледате Ирма, страшен стихия идва от Италия! Утре е при нас и...

Невероятният климатолог доц. Георги Рачев разкри какво ще е времето до края на септември и разкри за климатичен риск, който пристига в България незабелязано, докато всички са се вторачили в "Ирма" в САЩ, цитират го от БЛИЦ.

Става на въпрос за нещо, което се случи в Тоскана, Италия и отне живота на 6 души - обилни валежи, наводнения. Причината за това е средиземноморски циклон, който утре ще стигне до България. За радост това ще доведе до леко захлаждане и малко дъждове, но вероятно нищо извън нормите.

Също така се случи и едно от най-големите изригвания на Слънцето, може би невиждано като размер в последните 12 години. Цялата земя бе залята от магнитни бури.

До края на септември ще се радваме на хубава и топла есен. Следващата седмица във вторник и сряда ще дойде едно слабо захлаждане, основно в Западна България. Ще бъде съпътствано от малко дъжд.

За сега септември е сух месец, такъв беше и август, определено имаме нужда от малко дъжд, но едва ли ще се случи нещо кой знае какво като валежи до 19-и септември.

Родителите могат да са спокойни за 15-ти септември и времето на тази дата. По отношение Деня на независимостта и почивните дни около него - на 22, 23 и 24 септември ще е слънчево и топло.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-03 13:46:58 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4271 прегледа
Климатологът доцент Георги Рачев отправи предупреждение към хората от ефира на „Денят започва“ има вероятност в идните дни да ни застигне нова вълна студ и сняг, а през определени дни студът да е в повече от нормалното Ще има 3 дни леден студ, когато максималната температура няма да надвишава -5, дори на места -8 градуса. Сутрин ни очакват -15, -17 градуса. Събота и неделя може би ще ... още
На: 2017-09-10 14:15:43 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 410 прегледа
От затвора на Вирджинските острови, които разруши урагана Ирма са избягали повече от 100 затворници. Те напуснали територията, след като стихията частично разруши стената на зданието на килиите им. Служители на затвора и полицията се занимава с издирването на бегълците. В момента урагана Ирма се движи по територията на страните от Карибския бассейн, от към страна на САЩ. В региона е обявена ма ... още
На: 2016-12-27 13:16:30 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 10046 прегледа
Климатологът доцент Георги Рачев е втрещен от това, което се случва като време през месец декември. На Нова година ще ни спече силен студ, за разлика от сега. Чакат ни температури от минус 10. Захлаждането започва от утре. „Такъв декември месец не съм виждал от години – като дойде времето за снеговалежа, нещата се размиват”, уточни доц. Рачев. Възможно е появата на черен лед. ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X