Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Наука

КОБ - Тайната за успеха на Путин и Русия! Изтегли книгата и чуй Видеото!

Оказва се, че «световно правителство» съществува реално и управлява страните и народите на Земята вече не едно столетие. В тази книга читателите ще узнаят не само за фактите, подтвърждаващи съществуването на такова правителство, но ще узнаят за техните тайни методи и способи за управление на милиарди хора в течение на много столетия, с помощта на които се осъществява такова управление в интерес на шепа «избрани» за сметка на огробен брой «неизбрани». И най-главното, читателите ще узнаят за това, как може не само да се противостои на тези способи, но и как може да се измени положението на делата на планетата за установяване на справедливо жизнеустройсво, и че за това са необходими усилията на всички и всеки.

Тази книга е «информационно лекарство». Вкусът на това лекарство ще бъде различен за всеки читател. За едни то ще се окаже горчиво, за други – кисело, за трети - «балсам на душата». Както на всички е известно от практиката на живота на много хора, понякога се налага да изпиете много горчиво лекарство, за да се излекувате и завинаги да се избавите от налегналата ви болест. «Информационното хапче» на тази книга не само лекува, но и вселява, придава сили и енергия, които по-рано не са били видими за човека.

Изцеляващото «информационно лекарство» в книгата избавя читателя от душевни мъчения и страдания, възникнали от неразбираемите протичащи в Русия=България събития, оказващи на всеки от нас своето въздействие, желаем ли ние това, или не желаем. «Лекарството» избавя читателя от много грешни възгледи и убеждения, тържествуващи засега в нашето общество, касаещи на първо място философията, историята, политиката, икономиката, екологията, психологията и много други. Във връзка с това заявление, препоръчвам на читателя винаги да помни мисълта, изказана от Л.Н. Толстой: «Заблуждението няма да престане да бъде заблуждение от това, че от него се ръководят милиони хора».

«Информационното лекарство» в книгата вселява в читателя съвършенно нови сили и енергия чрез разбиране на това, как следва да се живее и какво е необходимо да се направи за това, че вашия личен живот, живота на вашите близки, и живота на цялото общество като цяло, да стане безопасен във всички отношения: без войни, без престъпност, без корупция, без наркотици, без страх да не загубите работата си и уверенността си в утрешния ден, без лъжи и измами на всяка крачка. Книгата разказва за това, какво и как трябва да се направи, за да може живота на всеки един човек и всички хора да станат щастливи и радостни, достойни за високото звание Човек.

Читателю, приемайки това «информационно лекарство» от книгата, ти неизбежно ще усетиш неговото целебно въздействие, след което вече няма да можеш да гледаш на случващото се в Русия=България, а така също и в света, по старому. При което изразът «не ще можеш да гледаш» ще е само минимума на ефекта. А като максимум — няма да можеш да живееш по старому. Казаното до тук го потвърждава петнадесет годишния опит от разпространение на информацията, изложена в книгата. Затова, предупреждавам тези, които нищо не искат да изменят нито в себе си, нито в обществото, за това, какво може да им се случи, ако прочетат тази книга.

За всички желаещи хора, стремящи се да разберат протичащите процеси в Русия=България, а така също и в целия свят, стремящите се да постигнат новости и да изменят както своя личен живот, така и живота на другите хора в най-добрата страна на живота, книгата ще е истинско откритие.

Информацията, изложена в книгата, се базира на Концепцията за Общественна Безопасност (КОБ), представляваща в себе си няколко десетки аналитични трудове, започващи от 1992 година насам, предназначени и довеждани до знанието на първо място на ръководителите и аналитиците в Кремъл. По тази причина информацията се излагаше на сериозно аналитично ниво и език в многочисленните аналитични записки и работи по цял ред проблеми.

В настоящата книга информацията е изложена в достъпен за всеки читател вид, на разбираем за всеки език, в определена последователност, позволяваща да се ориентирате в доста сложните въпроси в различните сфери на знанието. За да не се премрежи основната линия на изложение на фактологическата информация и примери от живота, след завършване на изложението с основни положения, в книгата е дадена цяла редица приложения, позволяващи да «премерите» получената информация за някои интересни събития в историята на съвременността.

И още. Нека да не смущават читателя някои «грешки в правописа» на някои думи. Например, съвременния правопис утвърждава, че трябвало да се пише «безидеен», «безвкусен», което предполага съществуването на «идеи» и «изкуство». По-рано такива глупости в руския език не е имало. Затова вие можете да срещнете друго написване. Знайте, че това не са грешки, а умишлен стремеж да се върне руския=българския език към правилното написване и неговото смислово значение. Вярно е, че това не е направено в цялата книга напълно.

Изтегли MS Word: тук

Изтегли PDF: тук

Изтегли RAR: тук

Снимка - Свободен Човек

Видео интервю - Радио 42

Видео:

Концепция за обществена безопасност - разговор с Христо Хрисов и Антон Лашев!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 8835 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-20 15:32:43 преди: 1 година / 5 гласа / 21 точки / 0 коментара / 9389 прегледа
Геополитика: Сръбската информационна агенция ТАНЮГ се е добрала да пикантна информация по отношение намеренията на Тръмп към Балканите. Политологът и историк Зибо Янсен коментира пред Дойче веле, че е напълно реално Тръмп да не прояви грам интерес към Западните Балкани и да изтегли войските от региона. Янсен допуска като възможност тази част от света да бъде оставена в ръцете на Владимир Путин. Тръмп ще изл ... още
На: 2015-05-17 09:59:55 преди: 3 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2478 прегледа
Видео: Украински фашист от майдана се е опитал в Прага да открадне националният флаг на Русия, и е псувал руският президент Владимир Путин, но полицията веднага го е неутрализирала. Видеото е от неутрализирането на майдановеца. Видеото: ... още
На: 2017-10-08 09:00:29 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 418 прегледа
Новини: Каналът «Кухня Продакшн» в YouTube пусна музикално клипче, с което поздравява за рождения ден президента на Русия Владимир Путин. Вчера видеото бързо набра скорост и зае първо място в тренда на видеохостинга набирайки повече от 5 милиона преглеждания. Основа на видеото е песента на Егор Крид и Molly «Если ты меня не любишь» - «Ако ти не ме обичаш». Герои на клипа в кадрите с маски са Путин, кан ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X