Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Наука

КОБ - Тайната за успеха на Путин и Русия! Изтегли книгата и чуй Видеото!

Оказва се, че «световно правителство» съществува реално и управлява страните и народите на Земята вече не едно столетие. В тази книга читателите ще узнаят не само за фактите, подтвърждаващи съществуването на такова правителство, но ще узнаят за техните тайни методи и способи за управление на милиарди хора в течение на много столетия, с помощта на които се осъществява такова управление в интерес на шепа «избрани» за сметка на огробен брой «неизбрани». И най-главното, читателите ще узнаят за това, как може не само да се противостои на тези способи, но и как може да се измени положението на делата на планетата за установяване на справедливо жизнеустройсво, и че за това са необходими усилията на всички и всеки.

Тази книга е «информационно лекарство». Вкусът на това лекарство ще бъде различен за всеки читател. За едни то ще се окаже горчиво, за други – кисело, за трети - «балсам на душата». Както на всички е известно от практиката на живота на много хора, понякога се налага да изпиете много горчиво лекарство, за да се излекувате и завинаги да се избавите от налегналата ви болест. «Информационното хапче» на тази книга не само лекува, но и вселява, придава сили и енергия, които по-рано не са били видими за човека.

Изцеляващото «информационно лекарство» в книгата избавя читателя от душевни мъчения и страдания, възникнали от неразбираемите протичащи в Русия=България събития, оказващи на всеки от нас своето въздействие, желаем ли ние това, или не желаем. «Лекарството» избавя читателя от много грешни възгледи и убеждения, тържествуващи засега в нашето общество, касаещи на първо място философията, историята, политиката, икономиката, екологията, психологията и много други. Във връзка с това заявление, препоръчвам на читателя винаги да помни мисълта, изказана от Л.Н. Толстой: «Заблуждението няма да престане да бъде заблуждение от това, че от него се ръководят милиони хора».

«Информационното лекарство» в книгата вселява в читателя съвършенно нови сили и енергия чрез разбиране на това, как следва да се живее и какво е необходимо да се направи за това, че вашия личен живот, живота на вашите близки, и живота на цялото общество като цяло, да стане безопасен във всички отношения: без войни, без престъпност, без корупция, без наркотици, без страх да не загубите работата си и уверенността си в утрешния ден, без лъжи и измами на всяка крачка. Книгата разказва за това, какво и как трябва да се направи, за да може живота на всеки един човек и всички хора да станат щастливи и радостни, достойни за високото звание Човек.

Читателю, приемайки това «информационно лекарство» от книгата, ти неизбежно ще усетиш неговото целебно въздействие, след което вече няма да можеш да гледаш на случващото се в Русия=България, а така също и в света, по старому. При което изразът «не ще можеш да гледаш» ще е само минимума на ефекта. А като максимум — няма да можеш да живееш по старому. Казаното до тук го потвърждава петнадесет годишния опит от разпространение на информацията, изложена в книгата. Затова, предупреждавам тези, които нищо не искат да изменят нито в себе си, нито в обществото, за това, какво може да им се случи, ако прочетат тази книга.

За всички желаещи хора, стремящи се да разберат протичащите процеси в Русия=България, а така също и в целия свят, стремящите се да постигнат новости и да изменят както своя личен живот, така и живота на другите хора в най-добрата страна на живота, книгата ще е истинско откритие.

Информацията, изложена в книгата, се базира на Концепцията за Общественна Безопасност (КОБ), представляваща в себе си няколко десетки аналитични трудове, започващи от 1992 година насам, предназначени и довеждани до знанието на първо място на ръководителите и аналитиците в Кремъл. По тази причина информацията се излагаше на сериозно аналитично ниво и език в многочисленните аналитични записки и работи по цял ред проблеми.

В настоящата книга информацията е изложена в достъпен за всеки читател вид, на разбираем за всеки език, в определена последователност, позволяваща да се ориентирате в доста сложните въпроси в различните сфери на знанието. За да не се премрежи основната линия на изложение на фактологическата информация и примери от живота, след завършване на изложението с основни положения, в книгата е дадена цяла редица приложения, позволяващи да «премерите» получената информация за някои интересни събития в историята на съвременността.

И още. Нека да не смущават читателя някои «грешки в правописа» на някои думи. Например, съвременния правопис утвърждава, че трябвало да се пише «безидеен», «безвкусен», което предполага съществуването на «идеи» и «изкуство». По-рано такива глупости в руския език не е имало. Затова вие можете да срещнете друго написване. Знайте, че това не са грешки, а умишлен стремеж да се върне руския=българския език към правилното написване и неговото смислово значение. Вярно е, че това не е направено в цялата книга напълно.

Изтегли MS Word: тук

Изтегли PDF: тук

Изтегли RAR: тук

Снимка - Свободен Човек

Видео интервю - Радио 42

Видео:

Концепция за обществена безопасност - разговор с Христо Хрисов и Антон Лашев!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 8734 прегледа
Публикувано на: 2017-01-17 11:12:41
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: КОБ - Тайната за успеха на Путин и Русия! Изтегли книгата и чуй Видеото!
На: 2017-01-20 15:32:43 преди: 1 година / 5 гласа / 21 точки / 0 коментара / 9375 прегледа
Сръбската информационна агенция ТАНЮГ се е добрала да пикантна информация по отношение намеренията на Тръмп към Балканите. Политологът и историк Зибо Янсен коментира пред Дойче веле, че е напълно реално Тръмп да не прояви грам интерес към Западните Балкани и да изтегли войските от региона. Янсен допуска като възможност тази част от света да бъде оставена в ръцете на Владимир Путин. Тръмп ще изл ... още
На: 2015-05-17 09:59:55 преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2470 прегледа
Украински фашист от майдана се е опитал в Прага да открадне националният флаг на Русия, и е псувал руският президент Владимир Путин, но полицията веднага го е неутрализирала. Видеото е от неутрализирането на майдановеца. Видеото: ... още
На: 2017-10-08 09:00:29 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 406 прегледа
Каналът «Кухня Продакшн» в YouTube пусна музикално клипче, с което поздравява за рождения ден президента на Русия Владимир Путин. Вчера видеото бързо набра скорост и зае първо място в тренда на видеохостинга набирайки повече от 5 милиона преглеждания. Основа на видеото е песента на Егор Крид и Molly «Если ты меня не любишь» - «Ако ти не ме обичаш». Герои на клипа в кадрите с маски са Путин, кан ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0