Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Любопитно Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Бизнес Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Наука

КОБ - Тайната за успеха на Путин и Русия! Изтегли книгата и чуй Видеото!

Оказва се, че «световно правителство» съществува реално и управлява страните и народите на Земята вече не едно столетие. В тази книга читателите ще узнаят не само за фактите, подтвърждаващи съществуването на такова правителство, но ще узнаят за техните тайни методи и способи за управление на милиарди хора в течение на много столетия, с помощта на които се осъществява такова управление в интерес на шепа «избрани» за сметка на огробен брой «неизбрани». И най-главното, читателите ще узнаят за това, как може не само да се противостои на тези способи, но и как може да се измени положението на делата на планетата за установяване на справедливо жизнеустройсво, и че за това са необходими усилията на всички и всеки.

Тази книга е «информационно лекарство». Вкусът на това лекарство ще бъде различен за всеки читател. За едни то ще се окаже горчиво, за други – кисело, за трети - «балсам на душата». Както на всички е известно от практиката на живота на много хора, понякога се налага да изпиете много горчиво лекарство, за да се излекувате и завинаги да се избавите от налегналата ви болест. «Информационното хапче» на тази книга не само лекува, но и вселява, придава сили и енергия, които по-рано не са били видими за човека.

Изцеляващото «информационно лекарство» в книгата избавя читателя от душевни мъчения и страдания, възникнали от неразбираемите протичащи в Русия=България събития, оказващи на всеки от нас своето въздействие, желаем ли ние това, или не желаем. «Лекарството» избавя читателя от много грешни възгледи и убеждения, тържествуващи засега в нашето общество, касаещи на първо място философията, историята, политиката, икономиката, екологията, психологията и много други. Във връзка с това заявление, препоръчвам на читателя винаги да помни мисълта, изказана от Л.Н. Толстой: «Заблуждението няма да престане да бъде заблуждение от това, че от него се ръководят милиони хора».

«Информационното лекарство» в книгата вселява в читателя съвършенно нови сили и енергия чрез разбиране на това, как следва да се живее и какво е необходимо да се направи за това, че вашия личен живот, живота на вашите близки, и живота на цялото общество като цяло, да стане безопасен във всички отношения: без войни, без престъпност, без корупция, без наркотици, без страх да не загубите работата си и уверенността си в утрешния ден, без лъжи и измами на всяка крачка. Книгата разказва за това, какво и как трябва да се направи, за да може живота на всеки един човек и всички хора да станат щастливи и радостни, достойни за високото звание Човек.

Читателю, приемайки това «информационно лекарство» от книгата, ти неизбежно ще усетиш неговото целебно въздействие, след което вече няма да можеш да гледаш на случващото се в Русия=България, а така също и в света, по старому. При което изразът «не ще можеш да гледаш» ще е само минимума на ефекта. А като максимум — няма да можеш да живееш по старому. Казаното до тук го потвърждава петнадесет годишния опит от разпространение на информацията, изложена в книгата. Затова, предупреждавам тези, които нищо не искат да изменят нито в себе си, нито в обществото, за това, какво може да им се случи, ако прочетат тази книга.

За всички желаещи хора, стремящи се да разберат протичащите процеси в Русия=България, а така също и в целия свят, стремящите се да постигнат новости и да изменят както своя личен живот, така и живота на другите хора в най-добрата страна на живота, книгата ще е истинско откритие.

Информацията, изложена в книгата, се базира на Концепцията за Общественна Безопасност (КОБ), представляваща в себе си няколко десетки аналитични трудове, започващи от 1992 година насам, предназначени и довеждани до знанието на първо място на ръководителите и аналитиците в Кремъл. По тази причина информацията се излагаше на сериозно аналитично ниво и език в многочисленните аналитични записки и работи по цял ред проблеми.

В настоящата книга информацията е изложена в достъпен за всеки читател вид, на разбираем за всеки език, в определена последователност, позволяваща да се ориентирате в доста сложните въпроси в различните сфери на знанието. За да не се премрежи основната линия на изложение на фактологическата информация и примери от живота, след завършване на изложението с основни положения, в книгата е дадена цяла редица приложения, позволяващи да «премерите» получената информация за някои интересни събития в историята на съвременността.

И още. Нека да не смущават читателя някои «грешки в правописа» на някои думи. Например, съвременния правопис утвърждава, че трябвало да се пише «безидеен», «безвкусен», което предполага съществуването на «идеи» и «изкуство». По-рано такива глупости в руския език не е имало. Затова вие можете да срещнете друго написване. Знайте, че това не са грешки, а умишлен стремеж да се върне руския=българския език към правилното написване и неговото смислово значение. Вярно е, че това не е направено в цялата книга напълно.

Изтегли MS Word: тук

Изтегли PDF: тук

Изтегли RAR: тук

Снимка - Свободен Човек

Видео интервю - Радио 42

Видео:

Концепция за обществена безопасност - разговор с Христо Хрисов и Антон Лашев!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 8532 прегледа
Публикувано на: 2017-01-17 11:12:41
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: КОБ - Тайната за успеха на Путин и Русия! Изтегли книгата и чуй Видеото!

ТАНЮГ: Тръмп се готви да изтегли всички войски от Балканите! Ще остави Путин да коли и да беси!
преди: 10 месеца / 5 гласа / 21 точки / 0 коментара / 9347 прегледа
Сръбската информационна агенция ТАНЮГ се е добрала да пикантна информация по отношение намеренията на Тръмп към Балканите. Политологът и историк Зибо Янсен коментира пред Дойче веле, че е напълно реално Тръмп да не прояви грам интерес към Западните Балкани и да изтегли войските от региона. Янсен допуска като възможност тази част от света да бъде оставена в ръцете на Владимир Путин. Тръмп ще изл ... още

В Прага, украински фашист псува Путин и се опитва да открадне и унищожи флага на Русия! Видео!
преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2437 прегледа
Украински фашист от майдана се е опитал в Прага да открадне националният флаг на Русия, и е псувал руският президент Владимир Путин, но полицията веднага го е неутрализирала. Видеото е от неутрализирането на майдановеца. Видеото: ... още

Руския президент получи клип-поздрав хумореска за рождения си ден: Путин празнува - Меркел изгаря!
преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 393 прегледа
Каналът «Кухня Продакшн» в YouTube пусна музикално клипче, с което поздравява за рождения ден президента на Русия Владимир Путин. Вчера видеото бързо набра скорост и зае първо място в тренда на видеохостинга набирайки повече от 5 милиона преглеждания. Основа на видеото е песента на Егор Крид и Molly «Если ты меня не любишь» - «Ако ти не ме обичаш». Герои на клипа в кадрите с маски са Путин, кан ... още

Лошият дявол Владимир Путин. Сирийци: Благодарим ти Путин за мира! Видео!!!
преди: 2 години / 11 гласа / 51 точки / 0 коментара / 8180 прегледа
Да така е, сирийците са благодарни на Русия и Путин, за разлика от нас които ги плюем като ненормални поради слугинажа си към Вашингтон. Да ни е честито отношението ни към нашата освободителка Русия. Иначе по темата трябваше Русия да се намеси с военна техника и сила за да се оправят нещата иначе САЩ щяха да си поддържат конфликта още сума и време, а сега вече се цупят, че са се намесили руснаците ... още

Откриха тайната на дълголетието
преди: 1 година / 7 гласа / 27 точки / 0 коментара / 2549 прегледа
Учени от Канада откриха тайната на дълголетието. Експертите стигнаха до заключението, че при следване на определен начин живот, човек може да удължи живота си около 18 години. Тайната се състои в комплекс от здравословни навици - без цигари, без алкохол, включено редовно спортуване и здравословна храна. На този етап това не е кой знае каква тайна - тези неща всеки ги знае, но сега вече официално е ... още

Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Uni-Ads.net
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0