Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Кола под наем – адекватното решение за придвижване

На почти всеки водач на МПС му се случва, така че да не може да разчита на собствения си автомобил. В тези неприятни моменти има няколко комерсиални решения, които се касаят до използване на градския транспорт, такситата или коли под наем.

По-долу в статията ще разгледаме предимствата и недостатъците на тези три варианта за придвижване. На първо място обръщаме внимание на градския транспорт. Той често не е алтернатива за шофьорите със стаж, тъй като те са свикнали да управляват собственото си возило.

Ако по някаква причина персоналното превозно средство е неизползваемо, хората търсят помощ от приятели, близки и роднини, за да им услужат с лек автомобил за известно време. За съжаление невинаги можем да намерим свободна кола, която да бъде на наше разположение. При такъв развой на нещата се стига до таксиметровите услуги и по-рядко до коли под наем.

Последните обаче могат да се укажат незаменим помощник в тежките моменти свързани с работа или поети ангажименти към семейството ви за дългоочакваната ваканция. Тук идва ред на доброто старо такси. То може да ви помогне в повечето ситуации, но отново не дава онази свобода, която принадлежи на личния автомобил. Освен това съществуват доста нелегални таксиметрови услуги, които изискват големи такси за сравнително кратък пробег.

Нарочно оставихме компаниите за коли под наем на последно място, защото те са реалния източник на помощ, когато не можете да се придвижите към дадена посока. Даваме си сметка, че рент а кар услугите не са сред най-евтините на пазара, ала това далеч не ги прави недостъпни. Просто разгледайте офертите в мрежата и ще видите уникални предложения.

Скоро гледахме сайтове на фирми предлагащи коли за под 30 евро на ден, а това си е повече от изгодно. Само си помислете, с какво ще се сблъскате ако пътувате в препълнените рейсове или пък ако попаднете на поредната „копърка“, която ще ви вземе голяма сума пари. Ние не лобираме за дадена компания предлагаща коли под наем, но ви подсещаме за тази опция.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 536 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-11 11:52:15 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 373 прегледа
Други: За всички водачи, чийто автомобили са в сервиза, а не могат да разчитат на градския транспорт се предлага една чудесна алтернатива, която се нарича кола под наем. Естествено, днес всеки човек може да се възползва от предложенията на рент а кар компаниите, които ви гарантират добро обслужване и коректност. Вие решавате дали искате да се придвижите бързо и лесно. Плюсът на колите под наем се крие в ... още
На: 2017-05-13 10:45:32 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2435 прегледа
Новини: Култова обява се появи в популярният сайт за наема на къщи на село без наем. В рубриката "търся без наем" Пламен Петров е публикувал своя обява със заглавие: "Търся партньорка за село", сочи "Марица". "Здравейте! Харесвам живота на село, но не и сам! Поради тази причина си търся подходяща жена, която също иска да живее на село", гласи необичайното съобщение  Не е ясно дали той има имущество на се ... още
На: 2013-10-19 23:51:33 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 897 прегледа
Свят: Ако сте от хората, които не искат да молят приятели и роднини, за красив автомобил, който да ви закара на абитуриентския бал, то май ще се наложи да използвате услугите за коли под наем. Не бързайте да изпадате в паника за цента, тъй като големите фирми предлагат специални намаления за тържествени поводи. Балът е веднъж в живота и това изисква специално отношение него. Често обаче се случва така, ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X