Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Анализи и коментари

Колко мъка има по този свят!

Честно, разстроих се! Такава нежна и чувствителна душа, а така неразбран от лошия, лош материал! Той на този пост така се старае, както и за Мето Илиенски не се е старал, а пък никой да не го оценява….Мъка, Боже, колко мъка има по този свят!

Нежното лице на полицията, разстроен, веднага е изприпкал при жените на ГЕРБ, вероятно току-що изтрезнели от празнуването на професионалния си празник преди няколко дни, да се оплаква! Те ще го разберат. Те ЗНАЯТ колко е неблагодарен народа.

Те строят за Родината, а материалът ги псува, че нищо не вършат! Неблагодарници!!!

Когато го избраха за министър, също се разчувствах от сълзите му – от радост, си казах.

Детската му мечта се е сбъднала!

Но явно не е само инцидент. Нежна, ранима душа е нашият силов министър! В пълно съответствие с европейските ценности!!!

И понеже винаги се опитвам да видя новината в публикуваните простотии, се загледах в това, че 5000 НАСЕЛЕНИ МЕСТА БИЛИ БЕЗ ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО 354 СЕЛА! ТЕ БИЛИ ПОСЕТЕНИ!!

А, бе, Маринов, за това ли плащаме над 1 милиард лева за полицията на година и най-много полицаи на глава от населението – за да сме „посетени“. Иначе полицията я виждаме само по протестите – срещу майките на деца с увреждания. Там са много силни и смели!

Направо побеснях! Всичките му роднини да ги посетят дано!

И какви са грандиозните успехи на полицията, че нещо ми се губят? И очаква ли се при всяка разкрита джебчийска кражба народът да се нареди в шпалир и да ви ръкопляска? Нали затова ви плащаме? А вие НЕ ГО ВЪРШИТЕ!

С колко са намалели убийствата, грабежите, изнасилванията, кражбите??? Да се похвалите с нещо такова?

По-скоро да се похвалите, че полицаите ги биха надлъж и нашир по гетата на Територята! Да видят хубаво ли е! А иначе станахте само едни регистратори на престъпността!

Защото ТЯ УПРАВЛЯВА!

„Шести септември“

Елена Гунчева/bg-voice

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 97 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-08-17 12:56:08 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 58 прегледа
Гласът на народа: Пентагонът даже един парад не може да организира... !! А ако се наложи нещо по-така...?? Дали да не ги пратим на специализация в Русия... около 9-и май!!!??? PS. Щяло да излезе над 90 млн. долара...... Явно и там нещо с Обществените поръчки..... Като си нямат Нинова и Иванов да искат оставки.... Та... пак ми е мъка за американците.... PPS. PPS. А сега като се замисля - дали за 90 милиона до ... още
На: 2015-08-25 17:52:38 преди: 3 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 2116 прегледа
Политика: Нека видим и си направим разликата между комунизма или по-скоро социализма. Кой режим на какво ни учеше??? Сега нека започнем с лошият социализъм, нека видим на какво е учил хората той, и какво "лошо" възпитание им е дал!!! "Комунизма" Елка Христова: На моят син!!! В очите ти зелени аз искам да погледна. И в тях да прочета любимите слова. Усмихнат да ми кажеш. Мамо, мила мамо ти си ми една! ... още
На: 2017-04-20 09:33:46 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1922 прегледа
Новини: Колега на журналистът Васил Иванов - Петьо Блъсков-младши реагира много емоционално на страницата си във Фейсбук и остро коментира скандала с вече напусналия заради цензура репортер. Блъсков споделя, че от Нова ТВ са откачили, след като далаверите им видяха бял свят. "Васил Иванов, дръж се, братче! Извади им далаверата на бял свят и откачиха. Винаги става така, когато сблъскаш лъжците с истината ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X